2013-06-18 15:55:55
Opitý vodič vyletel z
Tá malá bodka v stred obrázak je auto v šmyku, kde opitý vodič vyletel z auta, spolujazdkyňa utrpela hlavne šok.
Zdroj: liveleak.com

HROZIVÉ VIDEO: Opilec počas jazdy vyletel spoza volantu z auta

Zvyškový alkohol z predchádzajúceho večera bol pred dvoma dňami príčinou šialenej nehody na ukrajinskej rýchlostnej ceste.

Nemuselo to tak dopadnúť – keby mal zapnutý bezpečnostný pás, mohlo sa to skončiť omnoho lepšie. A keby nebol pil, nemusel zasa havarovať. Lenže, poznáte to – Rusko, či Ukrajina sú krajiny, kde sa alkohol posudzuje inak. Hlavne vodičmi...

Hrozivú nehodu zachytila kamera v prípade jazdy vodiča, ktorý nezvládol predchádzanie a vošiel svojim autom na trávnatý pás. Auto sa niekoľkokrát pretočilo a vodič pritom vyletel z vozidla. Podľa správy vyšetrovateľa muž celý večer nasával a ráno, hoci bol ešte stále dosť pod vplyvom alkoholu, ho partnerka požiadala, aby išiel po ich 11 ročnú dcéru na vlakovú stanicu.

Vodič posadil dievča na predné sedadlo svojho auta a nepripútal bezpečnostným pásom ju, ani seba. Keď potom vo veľkej rýchlosti predchádzal na rýchlostnej ceste neďaleko ukrajinského mesta Zabolotyja nákladné vozidlo, stalo sa nešťastie. Vodič nezvládol manéver a po tom, čo vošiel s autom na stredný trávnatý pás, sa auto dostalo do kotrmelcov. Počas nich vodič vyletel do výšky asi dvoch metrov a dopadol na trávu so zlomeninou lebky a zranením mozgu.

Na mieste nehody zastavili ďalší vodiči a pomohli dievčine, ktorá sa už snažila dostať von z auta. Možno hovoriť o zázraku, že vyviazla z tejto šialenej nehody takmer bez zranení, ak nerátame pár drobných poranení hrudníka. Ako uviedol portál liveleak.com, vodič osobného auta sa prebral z kómy a jeho zdravotný stav sa zlepšuje.

Jozef Vydra
ZDROJ: liveleak.com

Komentáre k článku


Stream naživo