2013-05-02 05:50:50
Speed dating Clio RS
Zoznámte sa: speed dating v Renaulte Clio RS...
Zdroj: Renault

Rýchle rande môže vyzerať inak ako si myslíte, ak sa odohráva v Renaulte Clio RS

Speed dating je spôsob, ako za krátky čas spoznať na jednom rande množstvo partnerov.

Je to rozšírená alternatíva na hľadanie partnera. Na každého máte vyhradený čas, potom striedanie a ide ďalší. Kto komu padne do oka, záleží od vzájomných sympatií. V dnešnom rýchlom svete rýchle riešenie.

Renault sa rozhodol v rámci svojej kampane na nové nabrúsené Clio RS využiť túto myšlienku na celkom netradičné rýchle spoznávanie partnerov, kde kladie dôraz práve na slovo rýchle, aj v spojení rýchle randenie.

Nuž chlapi, neviem ako vy, ale ja by som to rád vyskúšal. Teda nie speed dating, ale tú rýchlosť na okruhu vo Spa-Francorchamps. Hoci aj na sedadle spolujazdca pri takej vodičke, ktorá vystupuje vo videu. 32 ročná, slobodná s vášňou pre preteky... hm.

Speed dating v praxi ale trocha inak

Nič netušiaci muži, ktorých postupne "vytiahli" z hotela do auta, sa teda prejavili ako pekné padavky – možno sa im nezdala práve tá forma, alebo žeby žena za volantom? Nezadaná(?), rýchla a celkom v pohode zvládajúca nový hot-hatch z dielne Renaultu zrazu mala problém nie nájsť, ale udržať si partnera... No bodaj by nie, hlášky typu: „Mám rada extrémy“, alebo „Veríš v život po smrti?“ a podobné, dokážu „odrovnať“ pri súčasne extrémnej jazde bokom vozidla napred, aj toho najflegmatickejšieho chlapa, či nie?

Alebo žeby mali muži problém s tým, že je taká dobrá vodička, čo dokáže pri rýchlej jazde ešte aj s nimi komunikovať? Podaktorým sa jednoducho nezavďačíte. Ale pozrite sa, ako také rýchle randenie, alebo speed dating môže vyzerať v praxi:

Jozef Vydra
ZDROJ: Renault

Komentáre k článku


Stream naživo