2017-05-11 14:50:00
BestDrive - kontrola zárukou
BestDrive - kontrola zárukou bezpečnej jazdy
Zdroj: ContiTrade Services

Chcete si dať zadarmo skontrolovať stav auta?

Ako už je pred sezónou zvykom, aj tento rok je pripravený už štvrtý ročník BestDrive Road Show.

Kažtdý chce jazdiť na cestách bezpečne – záleží to aj od technického stavu auta. Táto informácia je tu pre vás trocha narýchlo, ale ak si chcete nechať skontrolovať technický stav svojho auta a ste z Bratislavy a okolia, zajtra máte šancu.

Oveľa viac možností majú motoristi v Českej republike, kde je aj záujem motoristov o podobné akcie väčší. Na 14 miestach po celej Českej republike budú na motoristov čakať odborníci zo servisnej siete BestDrive, aby vyhoveli čo najväčšiemu počtu zákazníkov. Niektoré služby, ktoré môžete celoročne využiť v 194 pobočkách po celej Českej a Slovenskej republike, Vám ponúknu úplne zadarmo. Aj pneumatikárom záleží na bezpečnej prevádzke na cestách.

Onedlho sa pre všetkých začne čas dovoleniek (nezdá sa to, ale čas rýchlo letí...) a preto by nebolo na škodu pripraviť auto na bezpečnú jazdu. S tým vám radi pomôžu mechanici siete BestDrive, ktorú zastrešuje spoločnosť ContiTrade Services. Pri kontrole geometrie vozidla, ktorá je najvyužívanejšou službou na celej akcii, využívajú špičkové zariadenie značky Hunter. Vďaka tomu má zákazník písomný výstup so zhrnutím stavu geometrie len za 5 minút.

Zdroj: ContiTrade Services

„Ako sa ukázalo aj v minulých ročníkoch, napríklad českí vodiči dosť podceňujú stav geometrie svojho auta, pretože problém zistili pri viac 80% automobilov. Okrem skrátenia životnosti pneumatík má zlá geometria vplyv aj na jazdné vlastnosti vozidla a teda aj na bezpečnosť všetkých účastníkov cestnej premávky. Auto nejde v dvoch stopách, ale sa sunie bokom a samovoľne sa vychyľuje z priameho smeru. V zákrutách môžu pneumatiky pískať,“ vysvetľuje Ing. Lucie Matušková, zástupca servisnej siete BestDrive.

Okrem merania geometrie vozidla máte možnosť využiť aj ďalšie služby, napríklad kontrolu brzdovej kvapaliny, kontrolu chladiacej kvapaliny, kontrolu tlaku a stavu pneumatík, ale napríklad tiež záťažový test batérie.

Zdroj: ContiTrade Services
Zdroj: ContiTrade Services

V prípade zlého tlaku v pneumatikách Vám ho na mieste dohustia na predpísaný tlak. . Ak jazdíte s pneumatikami, ktorých hĺbka dezénu sa už blíži k zákonom povolenej hranici, pripravia pre vás aj akčnú ponuku na nové plášte. Tie si potom môžete nechať prezuť v ktorejkoľvek pobočke servisnej siete BestDrive.

No a na záver ešte miesto a čas konania akcie v Bratislave: skontrolovať auto si môžete dať od 09:00 do 18:00 na parkovisku pri nákupnom stredisku Avion Shopping Park v Bratislave.

 

jv
ZDROJ: ContiTrade Services

Komentáre k článku


Stream naživo