2020-03-16 08:10:00
Lexus RC F Track
Lexus RC F Track Edition
Zdroj: Ján Hargaš

VLOG: Lexus RC F Track Edition - japonská britva s veľkým V8

Lexus RC F je najnovšia verzia dvojdverového veľkého kupé, ktorá mu vháňa do žíl novú sviežu krv.

Písať hneď od začiatku o britve a krvi azda nie je najnežnejšie, ale blízke pocitom, ktoré za volantom tento japonský expres ponúka. Rafinovaný, odľahčený a možno s mierne starším zápisom v občianskom preukaze, no o to hodnotnejší kus auta. Podkapotou má veľký charakterný osemvalec, spojený je s osemstupňovou prevodovkou, vyzerá ako vytrhnutý z komiksu a presne tak sa aj správa. RC F je rafinovaný japonský stroj, ktorý uchváti nielen silou motora a jazdnými vlastnosťami, ale aj dizajnom, sviežou ostrosťou a štýlom, ktorý tu už čoskoro nebude. Je komfortný a výborne odhlučnený, možno preto si pri zvuku motora v kabíne musí pomáhať reproduktormi.

Pozrite si vlog z testovania tohto výnimočného auta. Má sedem a pol minúty a okrem obvyklých dojmov a pojmov prináša aj to, na čo bolo dané auto stvorené - na vyplavovanie endorfínov do krvi. A zas tá krv... Azda to bude tým červeným interiérom, azda pocitom zo schopností auta... Jedno alebo druhé, tu je video: 

Ak vám za videom chýba bodka v podobe písaného testu, nemajte obavy. Test čoskoro dodá kolega. Ja som mu len auto z testu na deň ukradol. Nemohol som odolať. No a výsledok ste videli vyššie. 

Vlog spolu s ostatnými nájdete aj na mojom kanáli na youtube.com. 


AUTOR: © Zoznam/Ján Hargaš

Komentáre k článku