2018-11-23 16:25:00
Audi Q8
Audi Q8
Zdroj: Ján Hargaš

VIDEOTEST: Audi Q8 – Superman z Bratislavy láka pohľady

Nové Audi Q8 na seba strháva maximum pozornosti okolia. Vzbudzuje vášne, emócie, láka pohľady.

Audi Q8 si môžeme prisvojiť. Je to výhradne slovenský produkt, teda nikde inde z liniek neschádza. Samozrejme, tento produkt nevznikol „len“ na Slovensku, avšak slovenskú stopu zmazať nedokáže tak ako ani jeden Touareg, ani Audi Q7, ba ani Porsche Cayenne a ďalšie autá, ktoré v doterajšej histórii závodu Volkswagenu schádzali z jeho výrobných liniek.

Nové auto menom Q8 je veľké SUV Coupe, ktoré na rozdiel od zakladateľov tohto hybridného segmentu prináša aj vysokú mieru praktickosti a priestrannosti. Vo Videoteste zo série 3x o... vám ponúknem tri fakty a zaujímavé zistenia, ktoré ma pri testovaní tohto auta zaujali najviac. Je to auto navidomoči nevšedné, vzbudzuje emócie a dokáže otáčať hlavami vyskytujúcimi sa v jeho blízkom okolí.

Tak ako vo videotestoch doteraz, mojim cieľom je na malom priestore ponúknuť čo najviac pojmov a dojmov. Nejde o video stvorené drahou produkciou, nečakajte pompéznosť, ale jednoduchosť, stručnosť, svižnosť, a keď sa podarí (a verím, že áno) aj zábavnosť. Viac písať nebudem, tu je Videotest.

Nezabudnite, že už budúci týždeň vás čaká kompletný písaný redakčný test vo formáte, na aký ste zvyknutí. To ak by video nestačilo a chceli by ste o aute zistiť viac.


AUTOR: © Zoznam/Ján Hargaš

Komentáre k článku