2018-10-27 15:10:00
Renault Mégane RS
Renault Mégane RS
Zdroj: Ján Hargaš

VIDEOTEST: Renault Mégane RS – stručne o žltom čmeliakovi

Už je to pár týždňov, odkedy som vrátil kľúče od tohto žltého hatchbacku. So základným podvozkom dokáže neuveriteľné kusy.

Renault Mégane RS som skúšal ako na okruhu, tak na bežných cestách. Teraz vám ponúkam krátke dojmy a pojmy z testovania na cestách počas klasického týždňového testu. Toto je stručné a jednoduché video zo série 3x O... Tentoraz o Mégane RS. Tak ako doteraz, tak aj odteraz platí, že ide o stručný výpočet najzaujímavejšieho z testu daného modelu. Plnohodnotný redakčný test príde už budúci týždeň a doplní to, čo sa do videa nezmestilo. 

Takýchto videí bude na Podkapotou pribúdať. Zatiaľ stíham jedno týždene, možno časom viac. Doteraz boli videá skôr v testovacej rovine, skúšal som, čo viem, a čo vás zaujme. Teraz už fičím naplno a videá idú jedno za druhým. Kamera sa zlepšuje, tras rúk je menší... Toto bolo úplne prvé videjko, ktoré splnilo parametre a vyšlo von. Parametre sa medzičasom vyvíjajú a neskromne tvrdím, že sa celkom zlepšujem. Aj tak ale nečakajte drahú produkciu a bombastické zábery. Čakajte jednoduchosť, stručnosť, zrozumiteľnosť a miestami aj zábavnosť. Aspoň to je cieľ. 

Nový Mégane RS je vynikajúci aj so základným podvozkom. Prečo, zistíte v nasledujúcom videu. 

A nezabudnite, už budúci týždeň príde aj kompletný písaný redakčný test. 


AUTOR: © Zoznam/Ján Hargaš

Komentáre k článku