2022-06-01 09:00:00
PR VAM
PR VAM
Zdroj: VAM Security

Chystáte sa na letnú dovolenku bez auta? Takto si ho zabezpečte pred cestou

Letné mesiace sú obľúbené aj medzi zlodejmi áut. Predstavujú totiž skvelú príležitosť ukradnúť ho bez povšimnutia.

Státisíce Slovákov sa chystá aj toto leto za slnkom, morom a pieskom. No návrat z nej môže mať pre nich trpkú príchuť. Oportunistickí zlodeji si môžu urobiť prehľad, aby zistili, ktoré auto sa už niekoľko dní nepohlo zo svojho miesta. Stáva sa tak ľahkou korisťou, pričom vedia, že jeho odcudzenie si ešte zopár dní nikto nevšimne.

Tu sú 3 tipy, čo urobiť s vozidlom pred odchodom na dovolenku k moru.

1. Vyberte všetko z auta

Ak vypratanie automobilu odkladáte vždy na neskôr, teraz je ten správny čas odniesť celý jeho obsah domov. Pohľad na cennosti na zadnom sedadle alebo v kufri môže prilákať zlodejov áut. Taktiež nenechávajte na palubnej doske navigáciu, či iné drahé zariadenia. Berte to aj ako príležitosť konečne vypratať svoje vozidlo!

2. Zaparkujte vaše auto u príbuzných

Lepšie si na dovolenke odpočiniete, keď budete vedieť, že na vaše vozidlo niekto dohliada. Preto sa spýtajte blízkej osoby, či už rodiny alebo dobrého suseda, či môžete vaše vozidlo zaparkovať pred ich domom, alebo ešte lepšie v ich garáži. Nech už to bude hocikto, uistite sa, že bude doma po celý čas vašej dovolenky.

Zdroj: VAM Security

3. Namontuje si spoľahlivé dodatočné zabezpečenie

Ak nemáte možnosť zaparkovať vaše auto na miesto, na ktorom bude pod dozorom a chcete mať pokojnú dovolenku, siahnite po dodatočnom zabezpečení vozidla ako je VAMPIRE Lite od VAM Systém. Jedná sa elektromechanické zabezpečenie, ktorého technológia nebola prekonaná ani raz za 20 rokov jeho existencie.

VAMPIRE Lite totiž blokuje až 7 rôznych častí auta, pričom každá inštalácia je unikátna. Vďaka tomu zlodej neodíde s vaším vozidlom, ani keby mal duplikát originálu kľúča. Požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku ešte pred odchodom na dovolenku na tomto mieste.

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: VAM PR

Komentáre k článku


Stream naživo