2021-03-29 09:00:00
VAM Security
VAM Security
Zdroj: VAM PR

Zabezpečte si auto dodatočne. Pár investovaných stoviek vám ušetrí tisíce eur

Aj keď sa technológie vyvíjajú míľovými krokmi, sériovo vyrábané automobily stále nie sú 100 %-ne chránené pred zlodejmi.

 

Aj keď sa technológie vyvíjajú míľovými krokmi, sériovo vyrábané automobily stále nie sú 100 %-ne chránené pred zlodejmi. Riešením je dodatočné zabezpečenie, ktoré vám môže ušetriť čas, nervy, no hlavne peniaze.

Na trhu existuje množstvo zariadení, ktoré slúžia na dodatočné zabezpečenie auta proti krádeži. No medzi slovenskými výrobcami sa hrdí len jeden z nich titulom „doteraz neprekonaného zabezpečenia“. Ide o VAM system, ktorý začal s vývojom svojho prvého mechanizmu ešte začiatkom 90. rokov. K dnešnému dňu chráni tisíce vozidiel nielen u nás, ale aj v Česku a Veľkej Británii. Ich najnovšia verzia zabezpečenia nesie názov VAMPIRE Lite.

Čo je VAMPIRE Lite?

Vampire Lite je najmodernejšia verzia zabezpečovacieho systému postavenom na technológii, ktorú žiaden zlodej áut neprekonal už skoro 30 rokov. Ide o 7-cestný imobilizér, ktorý naraz dokáže v aute blokovať až 7 častí vozidla pod mechanickou kombináciou, čím zaručuje 100 %-nú ochranu automobilu pred krádežou.

Zdroj: PR VAM

Unikátny v každom smere

VAMPIRE Lite je založený na princípe kombinatoriky a jedinečnosti. V každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach, čo z neho robí robí takmer neprekonateľné zabezpečenie.

Elektromechanický zabezpečovací systém VAMPIRE Lite zaručí, že k naštartovaniu vášho auta nepomôže ani rušička signálu, skener kľúča

i čítačka kódov. Zlodeji však nepochodia ani v prípade, že by chceli vymeniť spínaciu skrinku, riadiacu jednotku motorka, palubnú dosku či použiť duplikát kľúča. Auto sa bez špeciálneho kľúča, ktorý musíte vždy pred štartom vložiť do vozidla, nedá naštartovať. 

Zdroj: VAM

Ochrana navyše

VAMPIRE Lite je možné rozšíriť o 2 moduly: VAM Odťah a VAM Akustik. Vaše vozidlo tak bude zabezpečené aj proti ďalším technikám kradnutia auta ako: naloženie, ťahanie, tlačenie, zdvíhanie, nakláňanie, krádež kolies, vniknutie do motorovej časti, či vniknutie do interiéru vozidla alebo batožinového priestoru.

Jednorazová investícia, žiadne mesačné poplatky

VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu, ktorá si nevyžaduje žiadne ďalšie poplatky, či už za prevádzku alebo aktualizáciu systému. Jeho cena závisí od značky a modelu auta. Ak chcete mať vaše vozidlo 100 %-ne chránené, požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na tomto odkaze.

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: VAM PR

Komentáre k článku


Stream naživo