2019-10-15 08:55:00
Volkswagen Touareg
Volkswagen Touareg
Zdroj: Volkswagen AG

Volkswagen Touareg ALL INCLUSIVE: s bonusom až 6 200 €!

Nie, že by majestátne SUV Touareg nebolo atraktívne, ale teraz je ešte príťažlivejšie vďaka výraznému bonusu.

Táto zľava pritom platí na všetky varianty vrátane verzie s motorom V8!

Malé šialenstvo, ktoré vzniklo pri predstavení aktuálneho Touaregu ešte ani nestihlo opadnúť a už ho môžete získať za zvýhodnenú cenu. A nehovoríme o pár eurách. Toto veľké SUV s ladnými tvarmi a drsnými schopnosťami, ktoré kombinuje špičkový luxus a moderné technológie, môžete mať vďaka balíku All Inclusive s bonusom až 6 200 €!

Zdroj: Volkswagen AG

Volkswagen Touareg je vďaka vzduchovému podvozku s adaptívnymi tlmičmi neuveriteľne komfortný. V spojení s permanentným pohonom 4x4 a aktívnymi stabilizátormi môže mať ešte lepšie jazdné vlastnosti na ceste a v teréne zvládne ešte extrémnejšie prekážky. V meste zas oceníte jeho systém natáčania všetkých štyroch kolies, vďaka ktorému je nečakane obratný. S osemstupňovým automatom a schopnosťou poloautonómnej jazdy v zápche si oddýchnete aj tam, kde sa iní stresujú. V segmente patrí Touaregu absolútne prvenstvo aj vďaka jeho interiéru Innovision Cockpit s obrovskou 15-palcovou dotykovou obrazovkou, na ktorej nezostávajú odtlačky prstov. Technologicky ho radí na špičku veľký head-up displej a úžasné inteligentné Matrix LED svetlomety IQ.Light. Keby vám náhodou nestačili, čo je vysoko nepravdepodobné, k dispozícii je aj moderný systém nočného videnia.

Zdroj: Volkswagen AG

To všetko robí Touareg jedným z najpríťažlivejších zástupcov SUV na trhu, ktorý aj bez akýchkoľvek zliav predstavuje výborný pomer ceny a hodnoty. A teraz sa ten pomer ešte zlepšuje vďaka balíku výhod ALL INCLUSIVE. Ten v sebe zahŕňa predĺženú záruku a servisný balík na 5 rokov alebo 100 000 km v hodnote 1 100 + 1 200 €, registračný poplatok až do hodnoty 3 900 € a k tomu aj financovanie s 0% úrokom na tretinky alebo štvrtinky. Maximálne zvýhodnenie je teda až 6 200 € a to už je vážna suma. Najmä ak so sebou prináša pokoj na päť rokov.

Zdroj: Volkswagen AG

Ak vás táto akcia zaujala, mali by ste sa poponáhľať. Platí totiž iba do konca októbra 2019. Viac informácii o balíku Touareg ALL INCLUSIVE nájdete na tejto stránke.

Ak sa chcete o Touaregu dozvedieť viac, navštívte náš blog www.volkswagenblog.sk kde nájdete reportáž z predstavenia, domáci test, videá a aj pekné fotografie.


AUTOR: PR článok

Komentáre k článku


Stream naživo