2019-02-23 07:30:00
Peugeot logo
Peugeot logo
Zdroj: Peugeot

Lev bude elektrický - Peugeot elektrifikuje všetky modely

Peugeot má nový míľnik: prechod všetkých modelov smerom k elektrifikácii v roku 2019.

Zároveň predstavuje svoj nový slogan: MOTION & e-MOTION. Elektrifikáciu značky sprevádza aj ikonická socha leva, ktorá dostane na ženevskom autosalóne špeciálnu elektrifikovanú úpravu.

Slogan MOTION & EMOTION vznikol v roku 2010 pri príležitosti 200. narodenín značky. Predstavil značku ako významného výrobcu automobilov, ktorý prináša nové riešenia mobility v oblasti produktov aj služieb.

Zdôrazňuje, že značka ovládla výnimočnú alchýmiu medzi prácou konštruktérov a dizajnérov, ktorou sa vyznačuje už od roku 1810. Zároveň vyjadruje myšlienku, že pre značku Peugeot boli emócie vždy v strede automobilového zážitku.

Zdroj: Peugeot

Pridanie elektrizujúceho písmena e so zeleno-modrým leskom symbolizuje, že značka zvláda výzvy spojené s energetickou zmenou. Slogan MOTION & e-MOTION už sprevádzal komunikačnú kampaň spojenú s predstavením štúdie Peugeot e-Legend a technológie PHEV, ktorá sa koncom roka dostala do modelov Peugeot 3008, 508 sedan a 508 SW. Od tohtoročného autosalónu v Ženeve bude nové logo súčasťou dizajnu komunikácie značky Peugeot v každej krajine: objaví sa na bilboardoch, v tlači, na výstavách, predajných miestach a v titulkoch všetkých TV a video kampaní.

Zdroj: Peugeot

V rámci podpory tohto nového míľnika sa zmení aj hlavný ambasádor značky Peugeot. Obrovský lev, ktorého vytvorili dizajnéri Peugeot Design Lab pri príležitosti 160. narodenín a symbolizuje značku, sa prvý raz predstavil v expozícii značky Peugeot na minuloročnom autosalóne v Ženeve. Tento rok sa v Ženeve predstaví lev oživený zeleno-modrými svetelnými efektmi. Značka sa púšťa do obdobia energetického prechodu a elektrifikácie a prejavuje sa to aj na elektrifikácii symbolu.

Zdroj: Peugeot
Zdroj: Peugeot

S novým sloganom a s 208-ročnou históriou sa značka Peugeot vydáva na ďalšiu cestu rozvoja, kde radosť z jazdy a emócie budú aj naďalej ústrednými motívmi nového, elektrifikovaného zážitku.


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo