2014-07-02 17:47:39
Škoda Rapid Tour de
Škoda Rapid Tour de France
Zdroj: Ján Hargaš

Škoda odprevadila Petra Velitsa na Tour de France špeciálnou edíciou modelu Rapid

Peter Velits je spolu s Petrom Saganom našim horúcim želiezkom v ohni s reálnou šancou zabojovať o výborný výsledok.

Petrovi pri jeho snahe pomáha automobilka Škoda, ktorá má k cyklistike blízko hlavne vďaka svojej histórii. Bicykle boli v roku 1895 prvými výrobkami Václava Laurina a Václava Klementa...

Škoda je aj preto dlhodobým partnerom prestížnych pretekov Tour de France a taktiež Vuelty. Okrem toho je partnerom UCI v rámci majstrovstiev sveta v cestnej cyklistike a tiež automobilka podporuje aj naše najvýznamnejšie preteky Okolo Slovenska a tiež seriál pretekov horských bicyklov Škoda Bike Open Tour 2014.

Partnerstvo s Petrom Velitsom je tak vyústením podpory cyklistiky u nás. Peter má možnosť každý rok jazdiť nové auto od Škodovky. V súčasnosti jazdí na faceliftovanom Superbe kombi 2,0 TDI s pohonom 4x4.

Peter Velits sa po prvý krát predstaví na Tour vo farbách tímu BMC, dovedna je to už jeho šiesta Tour de France. S novým tímom súvisí nová technika, noví „kolegovia“ a tiež nový impulz do pretekania. Aj keď v tíme nenastupuje ako líder a jeho úlohou je hlavne podporiť lídra tímu Tejaya van Garderena, nemusí hrať iba druhé husle. Peter má možnosť ísť aj za seba ak na to budú vhodné podmienky a my sa tak môžeme tešiť z prípadného výraznejšieho úspechu na jednej z etáp.

Škoda pri príležitosti začiatku najväčšej cyklistickej súťaže Tour de France pripravila limitovanú edíciu modelu Rapid s názvom Rapid Tour de France. Za zvýhodnenú cenu ponúkne automatickú klimatizáciu, 17 palcové disky z ľahkých zliatin, multifunkčný volant, športové sedadlá, rádio SWING, tempomat, parkovacie senzory vzadu, Maxi DOT a čierne dizajnové prvky.

Zdroj: Ján Hargaš
Zdroj: Ján Hargaš

jh
ZDROJ: SKoda

Komentáre k článku


Stream naživo