2021-07-21 18:00:00
Bojovníčka za svoju pravdu
Bojovníčka za svoju pravdu
Zdroj: ytb

VIDEO: Takto sa riešia problémy na cestách v Amerike (edícia bez streľby)

Násilie plodí násilie. Oko za oko, zub za zub. A niekedy si len tak kopneš do cudzieho auta.

 

Video, ktoré uvidíte pod článkom je staré niekoľko dní. Udalosť sa odohrala v Kalifornii v USA. Zdá sa, že v Amerike takéto riešenia považujú za celkom bežné, takže si tento konflikt nevyslúžil okamžitú reakciu úradov.

Vodička staršieho bieleho kupé dorazila na scénu/na križovatku, vystúpila z auta, kopla z celej sily do oblasti B-stĺpika staršieho červeného hatchbacku a utekala preč. Mladý muž z hatchbacku vyskočil na rovné nohy a útok opätoval. Opäť používal najmä končatiny. Najprv to skúsil na kapote, potom na čelnom skle, potom sa stihol kontaktovať so spolujazdcom/spolujazdkyňou cez otvorené okno a vo finále ešte kontaktoval zadné sklo bieleho sedanu.

Vodička sa hneď po svojom prekvapivo intenzívnom kopanci pokúsila z miesta činu uniknúť, no únikovú cestu zablokovalo sivé MPV. Vodička si ho v napätej situácii všimla na poslednú chvíľu a takmer doň vrazila. Tentoraz nielen nohou, ale celým autom. Následne sa jej podarilo vyštartovať, no v tom momente už mala prasknuté minimálne čelné sklo.

Vodič hatchbacku totiž opätoval útok vysokou intenzitou a podľa toho, čo vidieť na záberoch, sa zdá, že na komponenty automobilu protivníčky zaútočil holými rukami. Človek príčetný by sa bál drobných črepín v zápästí, či iného mechanického poškodenia končatín, ale človek nahnevaný vo videu toto príliš neriešil. Až následne.

Tomuto incidentu pravdepodobne predchádzal iný, geograficky väčšmi vzdialený od zadnej kamery umiestnenej na stojacej Tesle. Na začiatku videa vidieť, že biely sedan stojí v predchádzajúcej križovatke krížom cez cestu. Je tak možné, že následná reakcia prišla po nepríjemnej dopravnej situácii predtým. Vodič hatchbacku stojac sediac na križovatke neustále sledoval spätné zrkadlo a očakával, čo sa bude diať. Že po ňom dievčina vyskočí a kopne mu do auta, to nečakal.

A čakal by to asi málokto. Aspoň v našich končinách. Keď už sa video rozbehlo, ja som napríklad očakával, že chlapík vytiahne z Civicu brokovnicu a z bieleho auta urobí sitko. Asi som pozeral priveľa filmov a televízneho spravodajstva z danej oblasti...


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo