2020-06-27 13:01:00
Motorka ako dôkaz
Motorka ako dôkaz
Zdroj: grab ytb

VIDEO: Zrazil motocyklistu a pokúsil sa ujsť. Toto mu nevyšlo

Mladý muž v MPV nabúral do motocyklistu a pokúsil sa ujsť. Malo to háčik.

A pomerne veľký háčik. Rovno celý motocykel. 25-ročný vodič MPV vlastným menom George Valentin narazil zozadu do motocyklistu na diaľnici. Udalosť sa odohrala na diaľnici v Kalifornii v USA.

Motocyklistu náraz katapultoval niekoľko desiatok metrov. Motocykel však zostal zapichnutý v nárazníku veľkého MPV. Vodič MPV sa pokúsil z miesta nehody ujsť. Keďže však mal v nárazníku zakliesnený motocykel, vzbudzoval na diaľnici pomerne veľkú pozornosť. Jeden zo svedkov pokusu o únik z miesta činu nahral situáciu na smartfón a hodil ju na internet. Video pôsobí skutočne neuveriteľne. Z motocykla totiž za jazdy šľahali iskry, no ani to nezabránilo vodičovi pokračovať v divokej jazde. Autor videa vodiča prenasledoval až našiel motocykel pohodený na kraji cesty a prázdne MPV nabúrané do neďalekého plota.

Mladý muž, ktorý spôsobil nehodu bol neskôr zatknutý a obvinený zo spôsobenia nehody a úteku z miesta činu.

Motocyklista Chain Arunritthirot nehodu prežil a okrem niekoľkých modrín a bolesti v oblasti ramien bol v poriadku. Podľa jeho vyjadrenia pre lokálnu televíziu CBS2/KCAL9 letel po náraze asi tak 60 metrov, kým sa zastavil. Z nehody mal pocit, že ho vodič veľkej osobnej dodávky prenasledoval a doslova lovil.

Polícia uviedla, že motocyklista v čase nárazu šiel rýchlosťou 104 km/h, kým MPV doňho nabúralo v rýchlosti 112 km/h.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: ytb

Komentáre k článku


Stream naživo