2020-06-16 15:30:00
Dve Lamborghini mali jednu
Dve Lamborghini mali jednu nehodu
Zdroj: fb sgrv

VYBAVENÉ: Kúpili si identické Lamborghini. Jazdili ako hulváti. Skončili takto

Chceli robiť všetko spolu. A aj robili. Kúpili si to isté, jazdili rovnako, skončili rovnako.

Dvaja vodiči dvoch Lamborghini Aventador jazdili nebezpečne v uliciach Singapuru a pri jednej z jázd svoje dve identické Lamborghini nabúrali do seba. Škody na majetku boli pritom len na daných dvoch Lamborghini a pri incidente neprišiel k úrazu ani žiaden náhodný okoloidúci. Jednoducho sa vynulovali.

Situácia, ktorá sa nestáva bežne by sa v popkultúre mohla nazvať ako dôkaz, že aj Matrix má občas chybu v kóde. Ale nie. Toto nie je matrix, toto je skutočný život (ak skutočný život nie je matrix). Predpokladom je, že títo mimoriadne bohatí majitelia vozidiel (skúste si v Singapure kúpiť Lamborghini) mali k sebe veľmi blízko. Tipol by som si pokrvnú príbuznosť. Napríklad dvojičky. Alebo k sebe prechovávali naozaj hlboké city iného charakteru. Alebo išlo o iný typ prechovávania "niečoho" a to spôsobilo odklon od bežného správania. A tak sa rozhodli, že si kúpia rovnaký model značky Lamborghini a navyše v rovnakej farbe a ešte k tomu obe autá upravia rovnakými doplnkami tak, aby boli na nerozoznanie. Asi aby mamina nevedela, ktoré z dvojčiat zasa robilo neplechu... A oni obe... 

Keď sa nehoda odohrala, vodiči rýchlo strhli poznávacie značky z automobilov, skupine na sociálnej sieti sa ich podarilo vypátrať a jedno z týchto áut už pár dní predtým - koncom mája zachytila palubná kamera jedného z fanúšikov stránky SG Road Vigilante. A povedzme, že sa na križovatke nesprával obzvlášť rozumne a podľa pravidiel. Pripájam aj video, no upozorňujem, že z neho bežný európsky vodič nebude mať veľa. Lebo veď Singapur a jazdenie "naopak". 

Takže, ak si so svojim súrodencom, kamarátom, či priateľom/priateľkou chcete kúpiť identické autá tak, aby vyjadrovali vašu vzájomnú blízkosť a zároveň aby zmiatli nepriateľa pri divokých jazdách mestom, asi by ste nemali jazdiť spolu príliš blízko za sebou... Môže to skončiť takto. 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: FB

Komentáre k článku


Stream naživo