2016-11-04 04:05:00
How to Slav your
How to Slav your car

VIDEO Ste Slovania? Dajte to najavo autom! Toto je "pravý" slovanský tuning

Nie každý môže byť Slovanom a nie každý si môže dovoliť to ukázať celému svetu. Youtuber Boris vie ako na to a za lacno.

Zamýšľali ste sa už niekedy nad tým, ako ukázať svetu a svojmu okoliu, že patríte k Slovanom? Nie, tetovanie, ani vlajky, ani angličtina s poriadnym slovanským prízvukom, nie sú dosť slovanské. V mene slovanstva treba upraviť aj svoje auto. Aspoň to si myslí Boris vo svojom zábavnom videu s názvom „How to Slav your car“ (ako „poslovanštiť“ tvoje auto).

Boris si vo svojom videu robí žarty z lacného tuningu, ktorý môžeme vídať nielen v Rusku a v krajinách východnej Európy, nájdeme ho skoro po celom svete (žeby boli Slovania takí rozšírení?!). Určite takéto lacné riešenia súvisia s pôvodom a ani náhodou nie s ekonomickou situáciou, či istou dávkou mladíckeho nevkusu...

Podľa neho je to však výsada slovanských národov. Nebudeme sa tváriť, že video je viac ako len zábava a že niečo z Borisových tvrdení a „praktických“ rád platí, alebo že by ste ich mali uplatniť.

Je to video uťahujúce si z mladých mužov, ktorí svoje vreckové, či prvé zarobené peniaze utratia na výraznom, i keď lacnom „tuningu“ svojich zdedených vozidiel – aby pasovali k ich vlastnému imidžu. Mladí muži aj u nás s obľubou vylepšujú svoje postaršie vozidlá bez konceptu s dôrazom na nízku cenu týchto úprav.

A tak vznikajú autá, ktoré majú viacero prvkov spoločných. Keď ich zhrniete v jednom videu, vtipne okomentujete, a to so silným prízvukom, dokážete zabaviť aj tých, ktorí by sa pri takejto forme „urážky“ svojho pôvodu mohli uraziť. Nie, na videu nie je nič urážlivé, pracuje s klišé a aj keď sa navonok snaží uraziť slovanské národy, nikto s čo i len podpriemernou inteligenciou sa nemôže nahnevať. Uťahovať si zo seba samých je výsadou rozumných. Alebo? 

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo