2015-11-05 07:50:00
Drive thru incident
Drive thru incident

VIDEO: Brutálna bitka v McDonalds. Pobili sa pre hamburger a pár drobných!

Hlad je zlý spoločník. Niekedy až brutálny. Zákazník napadol predavača rýchleho občerstvenia. Ten mu to zrátal.

Drive thru je skrátený výraz pre označenie formy výdaja jedla „drive through“, teda prejazd cez. Koncept azda vysvetľovať netreba. Je to obľúbená forma návštevy rýchleho občerstvenia. Človek ani nemusí vyliezť zo svojho auta, objedná si čo chce, pripravia mu to, pri okienku zaplatí a dostane po čom mu žalúdok túži. V ideálnom prípade je „drivethru“ veľmi rýchle občerstvenie. Avšak ideálne veci nefungujú vždy a často v drivethru strávite viac času než by vás stálo zaparkovať, zdvihnúť zadok a zájsť do reštaurácie, ale aspoň sedíte na svojom polohovateľnom sedadle, ste pekne v teple a nemusíte si zbytočne prekrvovať mozog vstávaním a chôdzou. Niekedy však ani nemáte inú možnosť. Viaceré rýchle občerstvenia v noci fungujú iba cez tento systém a samotná reštaurácia je zatvorená. Práve v noci je toto jeden z mála spôsobov ako ukojiť hlad na cestách hneď bez zdržovania sa a samozrejme veľmi intenzívne.

V americkom Minneapolise sa práve pre túto formu „návštevy“ reštaurácie McDonalds rozhodol istý pán. Potom čo si objednal, zašiel so svojim strieborným sedanom k okienku a čakal.

Autor videa tvrdí, že keď prišiel na scénu on, strieborný sedan už stál pri okienku. Aj autor videa bol hladný, práve sa vracal z bowlingu a od obeda nič nejedol. Netrpezlivo čakal, kým vodič pred ním dostane čo chcel, respektíve za to aspoň zaplatí a posunie sa k ďalšiemu okienku. Nakoniec sa z prvého okienka vystrčil predavač, muž mu zaplatil a on sa na chvíľu opäť stratil, aby mu v zápätí podal výdavok. Keď mu podával drobné, nejaké mince padli na zem, aspoň tak tvrdí svedok. To bolo asi pre vodiča sedanu priveľa. Otvoril dvere, vystúpil z auta, opľul okienko, schmatol obsluhujúceho mladíka za kravatu a pokúsil sa ho zmlátiť. Lenže mladík sa nenechal a údery mužovi opätoval. Bola z toho bitka plná celkom slušných zásahov do oblasti tváre. Niečo také len tak neuvidíte. Nejde ani tak o množstvo úspešných zásahov, ale aj o krkolomnú polohu obsluhujúceho, ktorý doslova trčal z okienka, druhý muž ho držal za kravatu a napriek tomu sa dokázal brániť. Zákazník možno nakoniec oľutoval, že sa pustil do bitky pre pár drobných a nejaký ten hamburger... Nuž ale keď bol taký hladný...

Akú mal incident dohru nie je jasné, je však celkom možné, že mladý muž už v McDonalds nepracuje. Niežeby bitku začal on, ale zamestnávateľ sa mu za takúto „popularitu“ určite nepoďakuje. Ak bol navyše naozaj pomalý... stráca sa význam slov fast food – rýchle občerstvenie. A keď sa už človek nemôže spoľahnúť ani na rýchle občerstvenie, kam ten svet speje? Do doby hladovej?  

 

jh
ZDROJ: liveleak

Komentáre k článku


Stream naživo