2015-11-04 11:50:00
VW Beetle nie je
VW Beetle nie je len pre dievčatá...

VIDEO: Agresívni vodiči nejazdia iba v SUV. Tento má VW Beetle a je to šialenec!

Z tohto videa plynie poučenie: nezahrávajte sa s vodičmi malých áut, môže vás to stáť veľa.

Incident, ktorý sa odohral v Petrohrade v Rusku pred vyše týždňom sa rýchlo šíri po internete. Dôvod je jednoduchý – video má nečakaný záver.

Aké ľahké je škatuľkovať ľudí! Ešte ľahšie je škatuľkovať ich na základe toho, v čom jazdia. Vidíme to každý deň. Ak testujeme malé autíčko, viacerí vodiči sa správajú povýšenecky, nevpustia nás do pruhu, alebo sa len snažia byť za každých okolností rýchlejší. Naopak, ak testujeme veľké SUV nikto netrúbi, vodiči sú ohľaduplnejší a aj keď ideme tou istou rýchlosťou ako v malom aute, mnohým sa predbiehať nechce.

Kto by si asi kúpil VW Beetle? Nuž, väčšina z nás by stavila na ženu, prípadne na muža bez vkusu... Aj predstava, že za volantom VW Beetle je žena, najlepšie neskúsená vodička je tiež stereotyp. A prekvapivo to tak nemusí byť.

V tomto prípade sedel za volantom červeného VW Beetle agresívny holohlavý pán so slnečnými okuliarmi (za každého počasia...). Druhá strana tohto konfliktu, vodič i jeho spolujazdkyňa predpokladali, že za volantom Chrobáka II. sedí žena.

Keď sa Beetle pripojil do pruhu, neurobil to práve najbezpečnejším spôsobom. Vodič auta s palubnou kamerou svoje pocity vyjadril trúbením. Následne Beetle zastal na semafore, kde svietila červená, avšak so zelenou šipkou pre odbočujúcich doprava. Vodič Beetlu odbočoval, no zostal stáť na semafore, čo vodič s palubnou kamerou zhodnotil trúbením (a nadávkami).

Následne „ženu“ za volantom červeného Chrobáka predbehol a opäť trúbil. To už ale trúbil aj vodič Chrobáka. Následne skrížil čiernemu autu cestu a viac zistíte na videu.

Z videa vidieť, že sa obaja vodiči nesprávali príliš ústretovo. Rusi o tom výstižne písali, že sa vodiči nechceli podeliť o cestu. Napriek tomu je každému mentálne zdravému človeku jasné, že na trúbenie nemožno reagovať takýmto spôsobom...

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo