2015-08-23 04:45:00
Hasiči vs BMW
Hasiči vs BMW

VIDEO: Nepočuť sirény hasičov letiacich v protismere sa neoplatí!

Vodič červeného BMW mal pravdepodobne nahlas pustené rádio, pretože si „nevšimol“ hasičov.

A nevšimnúť si veľké hasičské auto, to chce naozaj veľkú nepozornosť. Presne tým sa prejavil Litovčan v ruskom Petrohrade. Na tento výlet do Ruska rozhodne nebude dobre spomínať.

Video, ktoré nájdete nižšie, zaznamenáva rýchlu jazdu hasičov cez mesto počas hustej premávky. Hasiči mali zapnutú húkačku, maják a ponáhľali sa na miesto určenia. Vodiči na štvorprúdovej ceste sa snažili uhnúť hasičom. Tí sa vybrali stredom cesty zasahujúc väčšou časťou auta do protismerného pruhu.

Vodiči v protismere sa uhýbajú, no náhle sa spoza vláčika uhýbajúcich áut vynorí červené BMW 5 staršej generácie (E39?). Keď si šoféri všimnú jeden druhého, začnú prudko brzdiť. BMW však nedobrzdí a vrazí do hasičov.

Tí z nehody nie sú dva razy "nadšení", čo je vidieť na videu. Vinníkom nehody je jednoznačne šofér červeného BMW. Zaujme fakt, že hasiči šli v protismere a autá v priebežných pruhoch im neuhýbali. Síce bola v danom smere hustejšia doprava, aj tak to vyzerá zvláštne... Zaujme tiež starší dátum na videu. Zdá sa, že ide o zlé nastavenie palubnej kamery, i keď sa video mohlo dostať do sveta až teraz.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo