2015-07-15 11:45:00
Ukradol policajné auto
Ukradol policajné auto

VIDEO: Ukradol Mercedes, naháňali ho policajti, a tak ukradol auto aj im!

Prečítajte si titulok pokojne ešte raz. Nie je v ňom chyba, stalo sa to presne takto.

Čo by ste urobili v prípade, ak by na ceste pred vami bezvládne ležal mladý muž? Keďže veríme, že nie ste úplní ignoranti, tipovali by sme, že zastavíte auto, vystúpite a pribehnete chlapíkovi na pomoc. A presne to, by bola v tomto neuveriteľnom prípade chyba.  

22-ročný muž menom Sereymanta Kong (jeho skutočné meno) tiež ležal bezvládne na zemi na ulici v mestečku v New Jersey v USA. Vodička Mercedesu neznámeho typu zastala na ceste s úmyslom pomôcť mu, či aspoň zistiť čo mu je a prípadne zavolať pomoc. Ako náhle sa k nemu priblížila, mladík vyskočil na rovné nohy a nasadol do jej auta. Vodičke sa nepodarilo zabrániť mu v tom, iba čo úspešne vybrala deti z auta.

Mladík odfrčal preč. Vodička zalarmovala políciu a po krátkej naháňačke sa policajtom podarilo mladíka zastaviť, spacifikovať a posadiť na zadné sedadlo v policajnom aute. Kým sa venovali zisťovaniu škôd, mladík menom Kong sa predral na sedadlo vodiča, naštartoval a ukradol policajné hliadkovacie vozidlo.

V momente mal za chrbtom celú „flotilu“ policajných áut. Viac ako 17 kilometrov unikal policajtom a úspešne sa vyhýbal zastaveniu. Nakoniec sa jednému z policajných áut podarilo vyblokovať a zastaviť kradnuté auto. Donkey Kong... teda... Sereymanta Kong sa opäť nevzdával a rozbehol sa preč. Nakoniec sa policajtom podarilo Konga spacifikovať a previezť do basy. Počas naháňačky sa podieľal na zničení 7 policajných áut.

Mladík si v reálnom živote dovolil to, čo by si iní dovolili akurát tak v hre GTA. O to zaujímavejšie je sledovať túto bláznivú naháňačku a konanie jeho i polície. Nielenže úspešne rozbil zopár policajných áut, ale tiež poriadne nahlodal vážnosť tejto organizácie, a to minimálne v New Jersey...

 

jh
ZDROJ: liveleak

Komentáre k článku


Stream naživo