2015-06-25 10:30:00
Žeriav sa pod most
Žeriav sa pod most nezmestil

VIDEO: Cenu za najnešikovnejšieho kamionistu vyhráva... Tento blázon zo Švédska!

Mesiac jún môžeme pokojne vyhlásiť za mesiac najväčšieho počtu kamionistov, ktorí sa nevmestili do kože...

Najprv sme tu mali prípad kamionistu z Česka, ktorý si neuvedomil, že jeho súprava je vyššia než mostovka železničného mosta. Potom prišiel prípad so šestnástimi kamionistami, ktorí v USA nepochopili úplne to isté a dnes je tu kráľ všetkých profesionálnych vodičov. Tento pozabudol sklopiť rameno žeriavu a neodhadol výšku diaľničného nadjazdu.

Klišé nám našepkáva, že by kráľ všetkých nešikovných vodičov nákladných vozidiel mal pochádzať z východu Európy, z juhovýchodnej Ázie alebo z USA. Potvrdzuje to hŕba videí z týchto kútov sveta. Lenže nie je to tak. Kráľ nešikovných kamionistov sa objavil vo Švédsku v okolí mesta Malmö. Bezvýznamné ocenenie získava za svoj pokus rozrezať nadjazd/most nad diaľnicou ramenom žeriavu.

Aj toto video je dôkazom, že blbosť kvitne v každej krajine bez rozdielu. Rozdiel je iba v množstve svedkov schopných nakrúcať nešikovnosť iných.

Keď už sme pri nakrúcaní, ani vodič osobného automobilu, ktorý video poslal na sieť by cenu za najmúdrejšieho účastníka cestnej premávky nezískal. Namiesto toho, aby upozornil kamionistu, respektíve sa aspoň držal v bezpečnej vzdialenosti, vytiahol mobil a nakrúcal...

Pozrite si video, ktoré môže znalcom hollywoodskych komédií pripomínať aj Vo štvorici po opici. Mimochodom, aj prípad so skutočnou žirafou sme tu už mali, ale taká zábava to veru nebola...

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo