2015-06-05 14:59:49
Kamión vs most
Kamión vs most
Zdroj: jh

VIDEO: Kamionista v Česku viezol bager. Trafil ním most a celý ho posunul!

Predvčerom sa v Česku udiala kuriózna nehoda. Kamionista viezol bager, pokúsil sa prejsť popod most, no neodhadol to.

Kamionista, ktorý mal na návese uložený bager sa vydal cestou k železničnému mostu. Neodhadol však správne jeho výšku a zavadil ramenom bagra o mostovku. Bager sa zakliesnil pod mostom a celý most nadvihol a posunul o pol metra! Zároveň potrhal koľaje železničnej trati.

Pritom kamionista nemal žiadne pochybnosti o tom, že popod most prejde. Pred mostom ani nespomalil, čím mohol výrazne zmierniť následky nehody. Najlepšie by však bolo keby mal šajnu o veľkosti priestoru pod mostom. Nepochybujeme o tom, že o výške súpravy s bagrom vedel...

Svojim neuváženým konaním nielenže poškodil most a bager, navyše zablokoval cestu prvej triedy a železničnú trať.

Udalosť sa odohrala v stredu v obci Nova Paka neďaleko mesta Jičín. Odstránenie následkov nehody trvalo niekoľko hodín. Následne sa obnovila premávka na ceste a po oprave koľají začali po moste jazdiť aj vlaky zníženou rýchlosťou.

Video uvedené nižšie nakrútil vodič kamiónu jazdiaci za kamiónom s bagrom. Či si video nakrúcal preto, lebo tušil, že sa niečo pokazí, nevieme, určite však neskrýval pobavenie. Vďaka nemu je (takmer) vidieť a počuť, čo sa vlastne stalo.

jh
ZDROJ: iDnes.cz, Blesk.cz, liveleak.com

Komentáre k článku


Stream naživo