2015-06-07 13:30:00
Pokúsil sa ukradnúť dve
Pokúsil sa ukradnúť dve BMW. Rozmlátil obe a ešte mu vynadala žena
Zdroj: bmwblog.com, kron4.com

Pokúsil sa ukradnúť dve nové BMW. S prvým sa nezmestil do dverí, druhé nabúral!

Zlodej sa vlámal do dílerstva BMW a pokúsil sa ukradnúť dve autá. Obe rozbil a potom sa pohádal so ženou.

Toto je príbeh hodný filmového spracovania. Vieme si predstaviť komédiu, v ktorej by tento príbeh mohol byť pokojne jednou z vtipných zápletiek.

Vtipné na celej udalosti je práve to, že zlodej to myslel s lúpežou skutočne vážne, dobre si ju naplánoval, išiel na to rozumne, no potom sa prerátal a celkovo mal veľmi zlý deň...

Pokus o lúpež sa stal ešte v pondelok skoro ráno v San Franciscu v USA. Zlodej sa pod rúškom tmy vlámal do miestneho dílerstva BMW. Presne vedel čo robí, pretože v dílerstve vyhľadal zamknutý box s kľúčmi od vystavených automobilov, otvoril ho a jeden z kľúčov zobral. Vybral si čierne BMW 5. Nasadol, naštartoval a vyrazil. Jeho cieľom bolo vyletieť z dílerstva cez presklené dvere a odfičať skôr než by policajti stihli zareagovať. Lenže dvere netrafil, nabúral do zárubne, aktivovali sa airbagy a auto zostalo na mieste.

Zlodej vyliezol, alarm už v tom čase pravdepodobne vrieskal a jemu plynul čas. Vybral si druhé auto, tentoraz siahol po BMW M3 v špeciálnej "červenej" fólii. Naštartoval, pridal plyn a preletel cez bočné okno dílerstva. Tentoraz mu plán vyšiel, pri snahe čo najrýchlejšie ujsť z miesta činu zrámoval neďaleké parkovacie hodiny a letel mestom. Polícia bola na mieste päť minút od spustenia alarmu, no jeho tam už nebolo. Po pár kilometroch rýchlej jazdy v M3 nezvládol riadenie, nabúral do zaparkovaného taxíka, v ktorom spal taxikár (nič sa mu nestalo), následne vrazil do stromu a skončil pod výškovou budovou v rozmlátenom aute. O 5:23 ráno polícii nahlásili nehodu, v ktorej figurovalo práve kradnuté BMW. Páchateľ z miesta nehody ušiel a zdalo sa že bez stopy. Ibaže o chvíľu na to, konkrétne o 6:30 polícii nahlásili domácu hádku medzi mužom a ženou. Polícii netrvalo dlho, aby si spojila dve a dve a zistila kto sa to vlastne háda s partnerkou... Zdalo sa tak, že žena jeho neúspešný pokus o krádež po návrate domov zrovna neschvaľovala... Muža zadržali a čaká ho súd.

jh
ZDROJ: kron4.com

Komentáre k článku


Stream naživo