2015-05-28 05:05:00
Nahaňačka policajtov s drogovým
Nahaňačka policajtov s drogovým dílerom v Poľsku

VIDEO: Poľskí policajti naháňali drogového dílera v BMW. Manévre ako vo filme!

Policajti si vystriehli auto, v ktorom sa mal po okolí prevážať drogový díler. Keď sa vydali za ním, on sa snažil utiec. Pozrite ako to dopadlo!

V meste Leszno približne 90 kilometrov juhozápadne od Poznane v Poľsku sa pred približne dvoma týždňami odohrala policajná naháňačka vo vysokej rýchlosti. Zábery z nej ponúkla palubná kamera z policajného auta a oddelenie tamojšej polície.

Policajná jednotka v neoznačenom aute si vystriehla vozidlo drogového dílera. Keď díler vo svojom tmavom kupé BMW radu 3 (E92) prešiel okolo, bleskovo ho začali prenasledovať.

Údajný drogový díler na policajné majáky v spätnom zrkadle reagoval prudkým zošliapnutím plynu a snahou utiecť. Nebol však dostatočne šikovný, aby dokázal striasť vycvičeného policajta za volantom v neoznačenom policajnom aute.

Po niekoľkominútovej naháňačke po okresných cestách a dedinách urobil vodič BMW jazdeckú chybu a takmer havaroval. To využil policajt za ním, dobehol ho a typickým manévrom Bavorák zostrelil z cesty.

Manéver, ktorý môžete poznať skôr z filmov, alebo počítačových hier fungoval veľmi dobre. Policajt zo svojej pravej strany vrazil do zadnej časti bavoráka, čo auto rozhodilo. Následne sa otočilo na ceste a skončilo v jarku.

Že mali policajti dobrý tip a že vodič BMW bol viac ako „užívateľ“ omamných látok svedčia aj nasledujúce zábery, kde polícia ukazuje svoj úlovok, ktorý sa dílerovi nepodarilo vyhodiť von oknom...

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo