2014-08-25 04:05:00
Holly molly!
Holly molly!

VIDEO: Najšialenejšia nehoda akú ste kedy videli! So šťastným koncom

Sme už raz takí, nešťastie iných priťahuje naše pohľady. V tomto prípade sa však nemusíte báť krváku.

Je to omnoho pozitívnejšie. Nehoda, ktorá za obvyklých podmienok končí minimálne vážnymi zraneniami, no možno aj smrťou, sa v tomto prípade skončila zopár škrabancami a prekvapeným výrazom na tvári každého, kto ju videl naživo, či z videa.

Existujú šialené nehody, pôsobiace ako vystrihnuté z hollywoodskeho filmu, no táto by sa neocitla ani vo filme. Jedine v komédii s Jackie Chanom...

Priložené video zachytáva motorkára, ktorý chcel vo vysokej rýchlosti predbehnúť kolónu áut na dvojprúdovej ceste. Auto so zapnutou palubnou kamerou šlo v ľavom pruhu súbežne s autami vpravo. Motorkár sa prirútil zprava s úmyslom prejsť doľava, no nevšimol si čierny sedan, ktorý dával znamenie o zmene smeru jazdy a vchádzal do ľavého pruhu. Motorkár doňho zozadu napálil a sila nárazu ho vymrštila do výšky. To, čo sa stalo potom, prezrádzať nebudem, pozrite si video.

K incidentu prišlo v Bielorusku a podľa všetkého nejde o podvod ale o neuveriteľnú zhodu okolností. Motorkár incident prežil a až na pár modrín a škrabancov mu nič nebolo. Akurát musel byť poriadne prekvapený kde sa to odrazu ocitol.

Video vyvolalo okamžite ohromnú odozvu a šíri sa po internete rýchlosťou blesku. Ak ste ho ešte nevideli, pozerajte a dajte vedieť, čo si o tom myslíte!

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo