2014-08-09 04:00:00
Cesta vybuchla
Cesta vybuchla

VIDEO z Ukrajiny: vodič takmer nakrútil svoju smrť. Cesta pred ním vybuchla!

Byť na východe Ukrajiny je nebezpečné pre všetkých, nielen pre tých ľavých a tých pravých. Trpia najmä obyčajní ľudia.

Tak ako v každom konflikte, aj na Ukrajine sa prelieva najmä nevinná krv bežných ľudí. Môžete sa tváriť, že sa vás boje netýkajú, stačí že tam žijete a každý ďalší deň bez ujmy je vašim víťazstvom.

Presvedčiť sa o tom mohol vodič starej Lady prechádzajúci po štvorprúdovej a relatívne novej ceste neďaleko ukrajinského Donecku. O mesto sa neľútostne bojuje, granáty a delostrelecká munícia lietajú všade naokolo. Aj tam, kde sa práve žiaden vojak, či „povstalec“ nenachádza.

Počas jazdy mu tesne pred auto dopadol projektil (neznámej veľkosti a typu), ktorý roztrhol cestu. Strela spôsobila, že sa cesta v jednom prúde doslova zdvihla a roztrhala na kusy. Vodič sa v rýchlosti nedokázal vyhnúť zrážke s kusmi asfaltu a vo vysokej rýchlosti nabúral priamo do nich.

Zdalo by sa, že náraz v takej vysokej rýchlosti by v starej Lade nemohol prežiť, no opak bol pravdou. Z auta vyšiel von bez vážnejších zranení a ešte mohol byť rád, že projektil dopadol na cestu a nie na jeho Ľadu.

Vodič tvrdí, že ho zachránili úpravy na Lade. Nielenže jej vylepšil vzhľad, ale dovnútra napchal výstuže konštrukcie (pravdepodobne istý druh pretekárskej klietky).

Udalosť sa odohrala 4. Augusta. Dátum na videu je nesprávny.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo