2014-08-03 13:55:00
Nahanacka medzi vodicom kamionu
Nahanacka medzi vodicom kamionu a policiou

VIDEO: Ožratého kamionistu nezastavilo ani 80 guliek! Naháňačka ako z filmu!

Ako zastavíte unikajúci plne naložený kamión? Majáky, streľba, zátarasy? Možno vo filme, nie v skutočnosti a nie v Bielorusku.

V realite kľučkujúci kamión s návesom plným nových Fordov nezastavilo takmer nič. Nepomohli ani prestrelené pneumatiky /takmer všetky/ kamionista šiel ďalej.

Neuveriteľná naháňačka medzi policajtmi a jedným kamiónom značky Scania sa odohrala pred týždňom v Bielorusku. Polícia bola privolaná ku kamiónu potom, čo vodič súpravy nebezpečnou jazdou spôsobil niekoľko nehôd.

Pokúsili sa ho zastaviť, no kamionista nielenže nezastavil, snažil sa policajtov vytlačiť z cesty. Policajti ho prenasledovali až 150 kilometrov (!), kým zastavil a spacifikovali ho. Na konci mal prestrelené takmer všetky pneumatiky, ale aj tak sa pokúšal ísť ďalej.

A čo ho k takejto naháňačke viedlo? Vodka. Presnejšie jeden a pol fľaše tejto priehľadnej ohnivej vody. Iba si predstavte to množstvo... A napriek približne litru tvrdého alkoholu v tele dokázal pokračovať ďalej a vzdorovať tlaku policajtov.

Kamionista čelí niekoľkým obvineniam a je viac ako pravdepodobné, že si do kamióna tak skoro nesadne.

Celú naháňačku zachytili palubné kamery policajných vozidiel. Pozrieť si môžete zostrihané záznamy z dvoch áut aj s pohľadom na posádku. Uvidíte nielen napínavé manévre, ale aj streľbu a ďalšie pokusy o zastavenie kolosu.

Hlavne druhý záznam stojí zato. V jednej chvíli policajti zastavia na odpočívadle a jeden z nich zo zúfalstva hádže po kamionistovi kamene. Počuť, že má celkom presnú mušku. Pri naháňačke našťastie nikto nebol vážne zranený. Opitý tridsaťročný kamionista si môže spytovať svedomie ešte dlho.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo