2014-07-02 18:45:30
Vodiči v Malajzii...
Vodiči v Malajzii...

Vodič pick-upu vzal „spravodlivosť“ do vlastných rúk a takto to dopadlo!

Namiesto toho, aby počkal, kým príde vodič, ktorý ho zablokoval, zobral spravodlivosť do vlastných rúk.

Dnes sme vám ukázali video, ktoré dokumentuje, čo sa stane, keď nevie parkovať, respektíve otáčať volantom žena. Ako to dopadne, keď to nevie chlap, ktorý si navyše pripadá vďaka svojmu autu veľmi silný?

Tak, že zoberie spravodlivosť do vlastných, žiaľ šmatlavých rúk.

Vodič pick-upu v Malajzii zaparkoval svoje auto do radu áut pred budovou. Keďže na mieste nie je dostatok parkovacích miest, ďalší vodiči zaparkovali svoje autá do druhého sledu. Predpokladali, že všetci skončia v zhruba rovnaký čas, a tak nebude problém s opustením miesta (pravdepodobne nejaké podujatie). Teda, tak by to bolo za normálnych okolností u nás, ktovie ako to berú v Malajzii...

Vodič pick-upu sa rozhodol, že na vodiča auta za sebou čakať nebude. Zatiaľ čo do okolitých áut prichádzajú posádky a pomaly odchádzajú, tento pán zacúval do auta za sebou a vytláčal ho smerom na vozovku. Pritom mu bolo úplne jedno, že za chrbtom má frekventovanú dvojprúdovú cestu. On jednoducho potreboval odísť a hotovo. Keď už sa zdá, že by mohol odísť a vyparkovať, ukáže, že okrem trpezlivosti mu chýba aj schopnosť ovládať svoje veľké motorové vozidlo.

Nakoniec z miesta vylezie, no jeho tupý manéver mu aj tak nepomohol. Veď pozerajte.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com, carthrottle.com

Komentáre k článku


Stream naživo