2014-06-16 11:31:40
PT Cruiser v netradičnej
PT Cruiser v netradičnej úprave ako svadobná limuzína pochádza - prekvapujúco z Ruska!
Zdroj: ExclusiveLimo

Chcete mať na svadbe koč? Môže byť, no čo tak auto ako svadobný koč?

Vydajachtivé páry – toto je pre vás ako uliate! Strange PT Cruiser Limo z Novgorodu je presne to, čo hľadáte.

Modelingová agentúra z Novgorodu si nechala zákaznícky upraviť auto, ktoré využíva ako luxusné svadobné vozidlo. Snažili sa, aby to vyzeralo ako stredoveký koč. ktorý však namiesto dvoj, či dokonca štvorzáprahu „ťahajú“ koníky pod kapotou.

Ako sa vám toto auto páči? Podarilo sa jeho tvorcom dosiahnuť to, čo chceli? Na prvý dojem stačí aj jedna fotografia, ale máme ich v galérii viac. Tak sa pekne rozhliadnite a skúste si odpovedať na jednoduchú otázku: či by ste toto prerobené čudo chceli mať na svadbe.

Na prvý pohľad totiž auto vyzerá, akoby ani nebolo z tohto sveta a zlé jazyky dokonca tvrdia, že by sa malo premaľovať na čierno a slúžiť radšej pri inom druhu akcie – a môžete hádať, pri akej. Áno, pri odvoze práve na iný (druhý) svet...

No, nemyslíme si, že je to až taká veľká katastrofa. Pre niektorých môže vyzerať výsledok skôr rozprávkovo, no posúdenie je už na vás.

 

Zdroj: ExclusiveLimo
Zdroj: ExclusiveLimo

Svadobné limuzíny sú stále „in“ a vo Veľkej Británii si ich vyberá ako druh dopravy pre svadobnú cestu do kostola stále viac neviest, než kedykoľvek predtým. Avšak tie, o ktorých je reč, patria k tým „tradičným“, typicky bielym stretch limuzínam, teda natiahnutým „jazvečíkom“, ktoré sú omašličkované – veď nech každý vidí, že vezie nevestu, alebo svadobný pár...

Vlastná a netradičná svadobná limuzína rozhodne vyniká v dave. Limuzíny nie sú typicky najjednoduchšie a veru pre nevestu to býva neraz kardinálny problém - ako sa v bohato nariasených šatách má dostať dovnútra. Ešte viac problémov má pri vystupovaní. Avšak, ako môžete vidieť z týchto fotografií, v tejto limuzíne tento problém vlastne žiadnym nie je, pretože dvere siahajú od prahu až vysoko, vysoko... Nevesta tak dokonca nemusí ani skloniť hlavu, keď sa chce dostať von, alebo dnu.

Zdroj: ExclusiveLimo
Zdroj: ExclusiveLimo

Toto svadobné auto prichádza s vlastnými ornamentmi zdobiacimi lak a spolu s ostatnými „kučierkami“ vyzerá fakt rozprávkovo. Má krásne tvarované lampáše na prednej aj zadnej časti nadstavby. Interiér je rovnako vycibrený so záclonkami a saténovými poťahmi broskyňovej farby kombinované s čiernymi doplnkami a červeným štepovaním. K dispozícii je aj minibar pre novomanželov, aby si slávnostne pripili po tom, čo sa z nich stali oficiálne manželia.

No a keď sme vás už takto navnadili (kto by túto pojazdnú nádheru trepal až z Novgorodu?), studená sprcha na záver: chceli by sme vidieť, ako by dopadlo toto vozidlo po nárazových skúškach... mimochodom, sedadlá nemajú bezpečnostné pásy! No, a je po romantike!!

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo