2014-05-21 03:35:00
Iránske ženy si rady
Iránske ženy si rady spievajú a rady tiež tancujú. A je jedno kde!

VIDEO: spievali si v aute. Vodička od radosti pustila volant. Spev utíchol

V aute bola skvelá nálada. Dve mladé dámy si spievali obľúbenú pesničku a nakrúcali sa na video. Dospievali.

Nedávno sme mohli počuť informácie o tom, čo všetko dokážu robiť ženy za volantom. Viaceré sa priznali, že si počas šoférovania robia make up, že telefonujú, že sa dokonca prezliekajú. Tancovanie za volantom však neuviedla asi žiadna. Pritom sa v rytme obľúbenej pesničky občas za volantom zavlníme všetci.

Málokto z nás však v danom momente pustí volant z rúk. No dobre, možno obruč na chvíľu držíte jednou rukou... Ale určite v danom okamihu nespustíte oči z cesty... Ak áno, navštívte prosím najbližšiu policajnú stanicu a odovzdajte vodičský ako i občiansky preukaz. Ste totiž hrozbou na ceste.

Keď sa dobrá nálada skončí zle.

Dve mladé Iránky sa vybrali na cestu autom nočným mestom. Pustili si obľúbenú pesničku, pravdepodobne od domácej interpretky a okrem pospevovania sa začali aj vlniť v orientálnom rytme. To si samozrejme nahrávali na video (pravdepodobne palubnou kamerou otočenou smerom na seba). Pesnička hlavne vodičku tak dostala, že aj zabudla na svoju hlavnú úlohu a namiesto šoférovania auta sa zadívala do kamery, rúčky zložila z volantu a aj nimi sa začala vlniť a naznačovať srdiečko.

Čo sa stalo potom, je jasné...

Aj keď to vyzerá ako smrteľná nehoda, nie je to tak. Nevieme do čoho zvodné orientálne dámy narazili, no našťastie prežili a na pár odrenín a pomliaždenín sú na tom celkom dobre.

Video na internet pravdepodobne neposlali ony, skôr by som to odhadoval na nejakého muža z ich okolia. Milý chlapík, čo poviete :). Dámy si istotne nabudúce dajú pozor. Teda ak im po tomto incidente nezakážu šoférovať.

Mimochodom, v moslimskom svete existujú krajiny, kde majú ženy zakázané šoférovať (Saudská Arábia) a pre zástancov tohto nariadenia je toto iránske video (tam také nariadenie neplatí) žiaľ ďalším „dôkazom“ o nespôsobilosti žien na šoférovanie. Milé naše polovičky, to sme my ale galantní, že vám „dovolíme“ šoférovať, všakže?! :))))

Zdroj: listenpersian

Ján Hargaš
ZDROJ: carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo