2014-05-19 03:50:00
Ťažký život v Toyote
Ťažký život v Toyote Land Cruiser

VIDEO: Byť zlatokopkou v Land Cruiserovi nie je med lízať! Pozrite si prečo!

Veru, zlatokopky to v živote nemajú také ľahké ako si mnohí myslia. Problémy ich čakajú doslova na každom kroku!

No veď predstavte si to! Nikdy v živote ste nešoférovali nič väčšie ako Ford Ka a zrazu vás milenec/manžel/frajer obdarí riadnym kusom auta. „Nech si v bezpečí zlatko!“

V začiatkoch to musí byť ozaj ťažké. Už len zistiť, ktorá páka je na čo a ako s takou opachou zaparkovať, to sú vážne starosti! Nehovoriac o tom, že v tom sedíte nejako vysoko, sotva dovidíte na chodcov, nieto ešte na semafor!

A k tomu si prirátajte potrebu maľovať sa a telefonovať s kamoškami počas šoférovania a hneď viete, že to rozhodne nie je ľahké. A to už nepíšeme o tom, že nie každý milenec/manžel/frajer je dvakrát pekný. Niektorí sú aj tuční a smrdia! A vy s nimi musíte... no veď viete.

Blondínka v obrovskej čiernej Toyote Land Cruiser však ani nemusela byť zlatokopka. Pokojne to mohla byť žena v manželovom, či svojom aute. Možno podnikateľka, ktorá sa v niečom menšom bojí vyjsť na šialené ruské cesty. To je však v tomto prípade jedno.

Tu totiž nejde o to, či mladá žena je alebo nie je zlatokopka. Tu ide o to, že si to mysleli muži v druhom aute, a tak sa k nej správali.

A ako to celé začalo? Mladík sa vopchal pred pokojne čakajúce autá. Žena v Toyote mu dala najavo čo si o jeho manévri myslela, a to nemala robiť. Vidiac, že vo veľkom aute nesedí žiaden veľký chlap, ale útla blondína, dal jej pocítiť, čo si o nej myslí. "Zlatokopka" na čo ti je také auto?

No presne na takéto prípady. Môžeme súdiť podľa prvého pohľadu, možno to naozaj bola zlatokopka, ale na konci videa vám jej príde ľúto. Lebo takto to vyzerá, keď mladú ženu v drahom aute obťažujú blbci. Bolo im jedno, kým je a či je naozaj taká podradná ako sa k nej správali. Uvideli ju, odsúdili ju, zaškatuľkovali ju a podľa toho sa k nej správali. Chalani sa možno zabavili, mladá žena bola síce vo veľkom aute, ale sama a asi sa i bála. Odsudzovať ľudí podľa prvého pohľadu je ľahké a je to také naše, ale takto z diaľky to vyzerá dobre na prd, čo poviete?

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo