2014-03-20 10:43:25
Top Gear Live bude
Top Gear Live bude v Prahe 2014
Zdroj: topgear

Top Gear príde začiatkom leta do Prahy! Obrovská show a všetci moderátori!

Najpopulárnejšia motoristická relácia na svete príde do Prahy zo svojou pojazdnou show.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May a Stig prídu do Prahy na show, ktorá sa bude konať 28.6.2014 v O2 Aréne a to hneď dvakrát. Lístky sú už od utorka v predaji a rýchlo sa míňajú. Najlacnejší možno kúpiť za 990 Kč (36 EUR), najdrahší za 2790 Kč (101 EUR).

Obrovská show Top Gear doteraz navštívila viac než 18 krajín sveta a najbližšie k nám bola minulý rok vo Varšave. Tam boli lístky o niečo lacnejšie. Bližšie ako v Prahe to však len tak nebude (aj keď je možné, že časom prídu aj do Budapešti, či Viedne, no v programe to nemajú).

Samozrejme nepôjde o nakrúcanie série, ale o samostatnú show zakladajúcu sa na sériových dieloch s tým rozdielom, že bude väčšia, plná ohňa, super drahých áut, efektov a klasického absurdného humoru moderátorov.

Prisľúbený sú všetci moderátori vrátane Stiga. Show bude trvať zhruba jeden a pol až dve hodiny. Prvá začne o 15-tej, druhá o 19:30. Lístky na státie na vyšších tribúnach sú od 990 Kč do 1340 Kč (48 EUR). Na sedenie bližšie k „hracej“ ploche sú od 1790 Kč (72 EUR) do 2790 Kč. Najdrahšie úplne najbližšie k show sú už takmer vypredané, no ďalšie sú k dispozícii.

Show bude v angličtine, no návštevníci si môžu zakúpiť rádiové prekladače so slúchadlami, kam dostanú okamžitý preklad v ktovie akej češtine. Usporiadateľ sľubuje, že „prekladače“ budú aj na mieste, no v obmedzenom počte.

Ak patríte medzi tých, ktorým neujde ani jeden diel magazínu, Praha sa zdá byť lákavá voľba. Teda aspoň pre mňa. Tých troch + Stig musím vidieť. :).

No a ak si z opisu len ťažko viete predstaviť ako to celé bude vyzerať, pozrite si video, kde okrem show nájdete aj Jeremyho a Jamesa ako o show a jej úspechu hovoria. Hlavne Jeremy poriadne zadelil...

Ján Hargaš
ZDROJ: topgearlive.cz, sazkaticket.cz

Komentáre k článku


Stream naživo