2014-02-06 17:09:41
Motorkári číhajú na svoje
Motorkári číhajú na svoje

Trúfli by ste si prejsť medzi nimi? Skvelá reklama na čokoládu búra stereotypy

No vážne. Tma, večer, podzemná garáž a na vás civí 50 drsných motorkárov. Idete do nich?

Presne túto otázku si položili tvorcovia reklamy na „slovenskú“ čokoládu. Nachytávka, ktorá sa odohrala v podzemnej garáži v Prahe v decembri minulého roku skúša ako silno sú zažité stereotypy o motorkároch.

Je to jednoduché, odvážite sa a zamierite popri nich ku svojmu autu, alebo sa radšej otočíte a skúsite to inakade?

Takto za počítačom je odvážny každý, ale priamo na mieste, no neviem neviem. Motorkári majú zlú povesť, o tom niet pochýb.

A to nehovorím o tých, čo po dedine jazdia na babete, či o rozvážačoch pizze. Ide o drsne pôsobiacich chlapov v kožených gaťoch, na silných strojoch, s dlhými bradami, vlasmi, šatkami... Skrátka motorkári.

Iste sa medzi nimi nájde pár blbcov, ale kto ich pozná vie ako to je... Lenže takých je málo. A ako sa zdá, málo je aj odvážnych. Alebo?

No a čo sa stane, keď sa ich nezľaknete a pôjdete ďalej?

Neprezradím. Pozrite si video.

Reklama na slanú čokoládu Figaro sa šíri internetom ako video o policajtoch naháňajúcich cyklistu, ktoré sme tu mali nedávno. Nič lepšie si autori nemohli priať.

Motorkárska reklama síce nie je dvakrát originálna, no i tak zabaví a zaujme. Niečo podobné už skúšalo pivo Carlsberg. Podmienky však boli iné. Motorkárov posadili do kina a párom ponúkli „posledné“ dve miesta rovno medzi nimi. Odvážia sa prejsť na miesto okolo týchto pánov?

Ak áno, hádajte čo ich čaká! Bitka to nebude...

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo