2013-11-30 15:15:00
Sebastian Vettel má doma
Sebastian Vettel má doma aj takto motocykel od Marcus Walz Hardcore Motorcycle
Zdroj: Marcus Walz Hardcore Motorcycle

Na čom jazdí Sebastian Vettel? Je to poriadny hardcore nárez, verte!

Že je „Seb“, ako ho dôverne prezýva blízke okolie, štvrtý raz majstrom sveta, netreba asi veľmi zdôrazňovať.

Na čom jazdí? No predsa na „efjednotkovom“ Red Bulle! Áno, keď je „v práci“, tak to platí. Má aj „služobné“ Infiniti a v súkromí má ešte nejaký iný „povoz“, no je blázon do motoriek.

Možno ste to netušili, Sebastian zbožňuje jednu stopu. Najmä ak ide o motocykle klasické. No predsa len urobil výnimku v čase, keď sa stal prvý raz majstrom sveta formule 1.

Marcz Walz, dizajnér a výrobca motocyklov v Nemecku mu totiž vtedy daroval motocykel vlastnej produkcie. A išlo skutočne o poriadny hardcore, lebo motocykel Dragstyle pochádza z dielne Marcus Walz Hardcore Cycles.

Zdroj: Marcus Walz Hardcore Motorcycle

Vyzerá to tak, že Sebastiana Vettela čaká na budúci rok ťažká sezóna. Doteraz má štyri tituly za sebou, vyrovnal rekord Juana Manuela Fangia v počte titulov v rade. Ak by sa mu podarilo vyrovnať rekord Michaela Schumachera a vyhrať aj piaty titul za sebou, Marcus Walz je pripravený pripraviť pre neho ďalšie veľkolepé dielo - úžasný motocykel. Hoci nepoznáme parametre tohto stroja, v galérii prinášame dostatok fotiek, aby ste si ho mohli vychutnať. Teda motocykel, nie Sebastiana...

Zdroj: Marcus Walz Hardcore Motorcycle
Zdroj: Marcus Walz Hardcore Motorcycle

 

P.S. Ak sa pýtate na cenu – tú výrobca nezverejnil. Podobné kreácie pre obyčajnejších smrteľníkov však ohodnotil na sumu približne 125 000 eur. Takže môžeme predpokladať, že špeciál pre majstra sveta by stál ešte o čosi viac...

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo