2013-11-18 15:09:33
Ferrari a Artem Myleskyi
Ferrari a Artem Mylevsky

Ukrajinský futbalista Milevsky opitý zdemoloval svoje Ferrari California

Netriafa na ihrisku, triafa aspoň na ceste... Zvodidlá. Hráč tureckého prvoligového Gaziantepsporu Artem Milevsky mal zlý deň.

Bol za volantom opitý a zničil svoje Ferrari. Teda, niežeby bolo niečo nevídané byť za volantom opitý... Pre Artema Milevského je to úplne bežná vec... Je však zlé, že si zničil svoje iba rok staré Ferrari California. Čo už... kúpi si nové, zasa sa opije a keď sa podarí, nabudúce možno zasa nikoho nezabije.

Artem Milevsky to má ťažké a treba ho poľutovať. Nádejná mladá hviezda ukrajinského futbalu už dávno nie je ani nádejná, ani hviezda a pomaly ale isto ani mladá. A Artemovi to asi vadí. Jeho súčasná hodnota na prestupovom trhu sa odhaduje na 1,3 až 1,5 miliónu eur, čo nie je až tak veľa. Navyše v tejto sezóne ešte v lige nezaznamenal štart v základnej zostave. A to je jeho tím aktuálne na zostupových priečkach.

Niektorých futbalistov zohrievanie lavičky naštve a makajú na tréningoch ako fretky. Iných to síce naštve tiež, no namiesto tvrdej driny, zvolia párty, zábavu a preháňanie sa po okolí na svojom fáre. Nepripomína vám to niekoho? (poradím, je to Slovák) Zatiaľ čo ten niekto, hrajúci tiež v Turecku, zmenil klub, dal sa dokopy a svoje problémy vyriešil, Artem Milevsky klub nezmenil, problémy nevyriešil a navyše chľastá ako dúha. Alebo Artemovi jeho pozícia v klube neprekáža, žiadne problémy nemá a pije (a sadá za volant pod parou) skrátka preto, lebo je to Ukrajinec...

Tak či onak, totálne rozmlátiť ročné Ferrari California, ktoré stojí v základe minimálne 150 000 eur zabolí každého, aj toho kto také peniaze nemá (len predstava toľkých vyhodených peňazí bolí...). Artemovi prajeme nech je rozbité Ferrari poslednou kvapkou a nech sa vo svojich 28-rokoch nenechá zničiť (sám sebou).  


ZDROJ: carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo