2013-11-17 05:10:00

VIDEO: Ako to vyzerá, keď sa bežná cestná kontrola zmení na akčný triler?

Skok do auta, streľba a potom už len hysterický krik. Neuveriteľnú duchaprítomnosť a odvahu preukázal policajt Cody Dunfee.

Začalo sa to ako bežná cestná kontrola. Alan Hampton na svojom sedane prekročil rýchlosť. Slúžiaci policajt Cody Dunfee ho nameral a vyrazil za ním. Po chvíli Hampton odbočuje na krajnicu za sprievodu policajných majákov.

Cody Dunfee vystupuje z policajného auta a mieri za Hamptonom s domnienkou, že maximálne vypíše pokutu. Lenže to, čo sa udialo potom, nečakal ani náhodou.

Ako prichádzal k autu, všimol si, že Hampton má v rukách hranatý podlhovastý predmet. Okamžite naňho zrúkol nech sa nehýbe. Hampton však v tom okamihu dupol na plyn a vyrazil. Očakávali by ste, že v danom momente sa policajt Dunfee otočí a nasadne do svojho auta, aby Hamptona prenasledoval. Lenže to Dunfee nespravil.

Namiesto toho skočil do auta cez okienko na vodičovej strane. Akýmsi zázrakom stihol naraz bojovať s Hamptonom, udržiavať rovnováhu a ešte k tomu spoza opasku vytiahol zbraň a... dvakrát Hamptona postrelil. Guľky sa zavŕtali do nohy a do ruky zločinca. Veľký čávo Hampton akosi nezniesol predstavu, že krváca, a tak väčšinu videa zaberá jeho rev a panické výkriky. „Ty si ma postrelil...! Veď ja vykrvácam k smrti!“ pišťal Hampton. Čo sa dialo na diaľnici v Missouri ďalej, uvidíte vo videu.

Môžeme vám však priblížiť, čo sa dialo po incidente. Hamptona odviezli do nemocnice (stále kričiaceho) a incident sa podrobil vyšetrovaniu. Kriminalisti zistili, že Hampton mal v aute skutočne pištoľ. Pravdepodobne sa ju pred policajtom snažil schovať. Hampton mal už dvadsať rokov neprestajne problémy so zákonom, a tak sa s ním sudca nekašľal a poslal ho na 30 rokov sedieť!

Zatiaľ čo z Codyho Dunfeeho je hrdina, z Hamptona a jeho hysterického kriku si mnohí uťahujú. Zniesť dve guľky v tele však dozaista žiadna sranda nie je. Od incidentu neprešiel ani rok a Hampton už sedí. A to na pekne dlho...

jh
ZDROJ: youtube.com, carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo