2013-10-10 15:00:00
Sumo zápasníci na nákupoch
Sumo zápasníci na nákupoch

Ford pripravil vtipné video o tom ako predísť škrabancom na parkovisku

Ford má odpoveď aj na parkoviskové škrabance. Aby vysvetlil ako funguje jeho malá vychytávka, zavolal si na pomoc bojovníkov Sumo.

Určite ste to zažili. Zastavíte na preplnenom parkovisku, a keď sa vrátite na bokoch auta si nájdete škrabance spôsobené necitlivým otváraním dverí od posádok áut parkujúcich vedľa.

Občas sa to stane aj vám. Ponáhľate sa a hranou dvier vrazíte do auta stojaceho tesne vedľa vás. Prípadne to urobia deti, či babička, ktorá na vystupovanie potrebuje viac priestoru. Väčšinou sa to u nás rieši útekom z miesta činu. V lepšom prípade sa vinník snaží ryhy v laku aspoň „vymazať“ prstom.

Nepoteší to hlavne v prípade ak jeden z členov posádky auta takto poškriabe niečo poriadne drahé. Vtedy má chuť utiecť aj ten najpoctivejší.

Ford vďaka malému zlepšováku vie takýmto problémom hravo predísť. Aby to dokázal verejnosti, zaobstaral si dvoch zápasníkov sumo a nechal ich zaparkovať pred supermarketom.

Takí zápasníci potrebujú na otvorenie dvier omnoho viac priestoru než bežný človek. A tak sa potrebný priestor pokúsia získať silou. Skryté kamery následne zaznamenali reakcie okoloidúcich a majiteľov áut na trieskanie dverami o iné autá.

Ako to celé dopadlo, uvidíte v tejto milej reklame:

Ján Hargaš
ZDROJ: Ford

Komentáre k článku


Stream naživo