2024-02-14 19:37:00
Mercedes Triedy G 500
Mercedes Triedy G 500 Stronger than diamonds
Zdroj: Mercedes

Mercedes G 500 má valentínsku edíciu. Špeciálna farba a diamanty

Mercedes si pri príležitosti sviatku zamilovaných pripravil špeciálnu edíciu Triedy G.

Mercedes Triedy G je vraj ideálny valentínsky darček. Špeciálna valentínska edícia je limitovaná na 300 šťastných párov. Teda na tri stovky áut vyzdobených špeciálnou farbou a drobnými diamantmi. 

Trieda G 500 s prívlastkom Stronger than diamonds - silnejší než diamanty poukazuje na spojitosť medzi Triedou G, láskou a diamantmi. Podľa Mercedesu neexistuje nič pevnejšie, než Trieda G, rovnako ako neexistuje nič pevnejšie ako diamant. No a viete, že diamanty sa tak trochu spájajú s luxusnou láskou. No a tam niekde je zakopaný pes tejto metafory. Jednoducho láska, diamanty a osemvalec Podkapotou modelu Triedy G. To je láska, ktorá len tak neumrie. 

Farba sa volá palisandrová sivá Manufaktur magno a bola vyrobená špeciálne pre tento model. V interiéri nájdete plakety Stronger than diamonds, koberčeky s vysokým vlasom a všade čiernu napa kožu s kontrastným ružovým prešívaním. Diamanty sa prosím pekne nachádzajú na zaisťovacích kolíkoch dverí. Majú 0,25 karátu a dostanete k nim aj certifikát o udržateľnom zdroji týchto šutríkov. K tomu kľúč s doštičkou z pravého striebra s vyrazeným diamantom a podobne dizajnované aj kľučky dverí. 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Mercedes

Komentáre k článku


Stream naživo