2023-01-05 15:40:00
Volkswagen ID. 7
Volkswagen ID. 7
Zdroj: Volkswagen

Volkswagen ukázal nový veľký sedan ID. 7

Volkswagen v týchto dňoch ukázal svetu prvé ešte kamuflované obrázky nového sedanu s názvom ID. 7.

Volkswagen ho prvýkrát ukázal už pred rokmi, volal sa VW Aero koncept a bol jedným z prvých elektromobilov, ktorými Volkswagen naznačil svoje budúce smerovanie. Teraz prichádza sériový model a svoju svetovú premiéru zažije na jeseň tohto roka. Teraz ho prvýkrát môžeme vidieť ako sériový model - avšak ešte stále pod rafinovanou kamuflážou. Je ale cekom dobre vidieť s akým autom máme česť a je tiež celkom zrejmé ako bude vyzerať vo vnútri.

Počas CES v Las Vegas v dňoch 5. až 8. január Volkswagen ukáže práve toto auto. Model ID. 7 prichádza s dojazdom na jedno nabitie na úrovni 700 km, s rázvorom bezmála tri metre a s celkovou dĺžkou 4940 mm. Takmer päťmetrové auto si kladie za ciel ponúknuť svojim pasažierom maximálnu možnú priestorovú ponuku. Vzdušná kabína má disponovať bohatým priestorom pre pasažierov vzadu i vpredu. Vpredu má tróniť 15-palcový dotykový displej, pod ním majú byť podsvietené dotykové prvky (vzduchotechnika napr.) a auto má mať head-up displej s rozšírenou realitou.

Toto auto bude dostupné pre záujemcov v USA, no tiež v Číne a aj v Európe. Pozrite si šikovne kamuflované auto v galérii, nájdete tam aj obrázky interiéru.


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo