2020-11-09 13:12:00
VLOG: Ako som hľadal
Zápcha na Seneckej ceste

VLOG: Ako som hľadal poriadnu STK. Značka: bez stresu a čo najskôr

STK je pre mnohých z nás stresujúcim zážitkom. Najprv sa človek ťažko dostane k termínu, a keď predsa, personál vie byť nepríjemný.

STK je v našich končinách častou témou diskusií medzi motoristami. Na jednej strane máme nevyhnutnú potrebu udržiavať dobrý technický stav automobilov, na druhej strane sú slovenskí motoristi, pre ktorých je každé euro a každá hodina vzácna.

STK tak pre mnohých z nás predstavuje stres. Obzvlášť pre tých, ktorí majú doma staršie auto podobne ako ja. Lenže aj staršie auto môže byť v dobrom stave a aj STK nemusí byť stresujúci zážitok. Všetko to závisí od prístupu. Od prístupu zákazníka, ktorý sa na automobilovú "maturitu" dobre pripraví, no predovšetkým od prístupu stanoviska STK, ktoré svojmu zákazníkovi poradí, pomôže a celkovo sa k nemu správa ako k zákazníkovi, nie ako k podozrivému cudzincovi.

Aj moje skúsenosti s STK boli rôzne. Náročná komunikácia, nepríjemné vystupovanie technikov a personálu, no najmä neuveriteľne dlhé čakacie doby.

Vraj to tak nemusí byť. Dostal som tip na miesto, kde veci fungujú tak ako majú, ba ešte o niečo lepšie. Tak som sa bol presvedčiť osobne. Tu je video: 


AUTOR: © Zoznam/Ján Hargaš
ZDROJ: Natívny obsah

Komentáre k článku


Stream naživo