2018-12-01 04:45:00
Hostesky + Missky na
Hostesky + Missky na autosalóne v Bratislave 2018
Zdroj: Jan Zemiar

FOTO: Tu nájdete najkrajšie hostesky + Miss-ky z autosalónu v Bratislave!

Tradične patrí k automobilovým novinkám na autosalóne v Bratislave aj plné priehrštie ženskej krásy.

Ako som písal pri predstavovaní kľúčových vozidiel na výstavisku, bratislavský autosalón zažíva jeden zo silnejších ročníkov. Vidieť to nielen na 80-tich premiérach a 50-tich zúčastnených značkách, no tiež na množstve krásnych žien. Takú veľkú fotogalériu s hosteskami sme ešte nikdy nemali. Niežeby doteraz v Bratislave neboli desiatky krásnych žien, toho roku ich na prvý novinársky deň prišlo viac.

Touto galériou nechceme nahnevať tie slečny a dámy, ktoré sa v nej neobjavia. Niežeby sme ich týmto súdili a nechceme to ani od čitateľov, iba sa mohlo stať, že sa na fotení buď nechel zúčastniť, alebo na výstavisku v danej chvíli ani neboli.

Jedným z kľúčových bodov vysvetlenia prečo máme v galérii až viac ako 70 fotografií krásnych žien je nasledujúci. Okrem hostesiek sme totiž na výstavisku zachytili aj účastníčky súťaže Miss Slovensko 2018 a nášmu fotografovi sa podarilo zachytiť ich nielen spoločne, ale niekoľké aj samostatne.

Náš seriál článkov z autosalónu sa ale galériou hostesiek a Missiek ani zďaleka nekončí. Čakajú nás ešte dve veľké galérie a tiež video zostrihy kľúčových noviniek na autosalóne. Ak chcete vedieť, čo by vám na výstavisku v Inchebe nemalo ujsť, kliknite sem. Ak si chcete kúpiť lístky online, klik sem:

logo predpredaj


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo