2017-04-26 04:20:00
Autosalón v Bratislave 2017
Autosalón v Bratislave 2017
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO Pozrite si MEGA galériu z autosalónu v Bratislave. 2017 je silný ročník!

Autosalón v Bratislave včera začal novinárskym dňom. Máme pre vás v galérii všetky významné novinky.

Bratislavský autosalón už každoročne patrí k významným udalostiam automobilového kalendára na Slovensku. Kým pominulé roky skôr stagnoval, i keď bol nespochybniteľne najvýznamnejším autosalónom u nás, toho roku možno hovoriť o výrazne rastúcej úrovni. Hovorí o tom množstvo a význam noviniek.

Spomedzi tie najjagavejšie stačí spomenúť Mercedes triedy S, ale aj Mercedes E63 AMG, ďalej Renault ZOE, Peugeot 5008, Mazda MX-5 RF, CX-5, Kodiaq Scout, Ford Fiesta, VW Arteon, no tiež aktualizované BMW i3, BMW 5, Audi A5 a Alfa Romeo Stelvio, či Range Rover Velar. Keď k tomu prirátame exkluzívne automobily značiek Rolls Royce, Bentley, či Aston Martin a Maserati, na autosalóne je skutočne na čo pozerať.

Svojich hrdinov si ale nájdu aj tí, ktorí hľadajú lacné dostupné auto, veď taký nový Swift, či modely Dacie, ale aj ďalší ako faceliftovaná Škoda Rapid i nová Lada Vesta. To sú všetko autá, ktoré vedia Slováka presvedčiť utratiť veľkú časť úspor, lebo presne tie a ďalšie patria medzi ľudové. Stručne a skrátka, na autosalóne je čo obdivovať, veď presvedčte sa v našej galérii. 

Zdroj: Ján Hargaš

jh

Komentáre k článku


Stream naživo