2017-04-23 04:50:00
Ford pred Autosalónom
Ford pred Autosalónom
Zdroj: Ján Hargaš

Nová Fiesta bude v Bratislave! Spolu s ňou Mustang Convertible a ST Line

Ford privezie na autosalón v Bratislave úplne novú generáciu modelu Ford Fiesta.

Autosalón v Bratislave začne už budúci týždeň, Ford na tradičnom stretnutí s novinármi krátko pred autosalónom ukázal, čo do Incheby toho roku privezie. Headlinerom bude nová generácia modelu Ford Fiesta spolu s novým stupňom výbavy ST Line dokumentovanom na autách Focus a Kuga.

Viac o novej Fieste sa dozviete v tomto článku, ak vás zaujíma nové ST-čko s 1,5 litrovým trojvalcom Podkapotou, prečítajte si tento článok.

O Fieste, ktorá bude na autosalóne môžem prezradiť len toľko, že ide o auto vo výbave Titanium, má presklenú otváraciu strechu a je to prototyp, keďže výroba novej Fiesty nabehne až v lete. Že je to prototyp znamená, že nie všetko na aute je s kostolným poriadkom a podľa slovenského Fordu bude preto na autosalóne žiaľ zamknuté. Prezradím vám, že vzadu je akosi málo miesta, najmä nad hlavou, za čo môžeme obviniť presklenú strechu a že ak ste vyrástli nad 180 cm, vzadu sa pod sklom odveziete jedine poriadne pokrčený. To je asi všetko, čo o Fieste viem napísať, ostatné ukážu až redakčné testy.

ST Line je výbavový stupeň, ktorý ponúkne dizajn športových automobilov ST, avšak bez tvrdého podvozku a bez najdrahších najvýkonnejších motorov. Skrátka aj Ford prináša zákazníkom možnosť vyčančať si auto športovým spôsobom bez toho, aby prišli o svoj komfort.

Ak bude Fiesta na stánku Fordu ťahákom z hľadiska automobilových noviniek, vizuálnym ťahákom bude nepochybne nový Ford Mustang V8 Convertible. Kabriolet v žltej farbe bude obklopovať mnoho aktuálnych modelov značky, takže ak zvažujete kúpu nového Fordu, na výstavisku Incheba budete mať možnosť pozrieť si ho a ohmatať do detailov.

Zdroj: Ján Hargaš
Zdroj: Ján Hargaš
Zdroj: Ján Hargaš

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo