2019-10-04 08:15:00
Autosalón Nitra 2019
Autosalón Nitra 2019
Zdroj: jh

FOTO: Pozrite si TOP novinky z autosalónu v Nitre

Autosalón sa včera začal. Od rána boli pred výstaviskom rady ľudí. Je sa na čo pozerať.

Od najnovších konceptov, cez aktuálne modely, hasičskú a vojenskú techniku, až po veterány. No a k tomu bohatá ponuka občerstvenia a sprievodné akcie naprieč celým Agrokomplexom.

Tu je niekoľko noviniek, ktoré by vám nemali ujsť. I keď sa návštevníci tešili aj na „slovenský“ Land Rover Defender, minimálne v prvý deň na výstavisku nebol. Ale nádej zomiera posledná, možno sa ho z neďalekej fabriky predsa len podarí doviezť. Dozaista to má na výstavisko z výrobnej linky zo všetkých áut najbližšie.

Aktualizácia 7.10: Podľa našich informácií sa Defender na výstavisko dostavil v sobotu teda 5.10 a fanúšikovia si ho mohli obzrieť.

I keď Defender v prvý deň nedorazil, niekoľko nových áut zo Slovenska dorazilo. Zo dve sa dostali aj do krátkeho výberu z výstaviska. Zajtra bude k dispozícii kompletná galéria. Poďme na top novinky. Nejde o rebríček. Neurčujeme prvé a posledné miesto. Každá z noviniek si zaslúži pozornosť a na autosalóne nájdete aj ďalšie zaujímavé novinky.

BMW radu 1 – nový rad 1 od BMW. Najmenšie BMW, teda pokiaľ nerátame model i3... Prvýraz s predným náhonom.

Zdroj: jh

Cupra Formentor – bude z neho prvý samostatný model značky Cupra. Teda mal by byť. Lebo stojí – zatiaľ aspoň za pohľad.

Zdroj: jh

Hyundai Kona HEV – hybridná Kona. Ďalší prírastok v enormne širokej palete motorizácií tohto crossoveru. Samodobíjací hybrid síce nie je súci na štátnu dotáciu, ale aj tak je cena necelých 23-tisíc zaujímavá.

Zdroj: jh

Kia Xceed – crossover postavený v Žiline stvorený na základoch modelu Ceed.

Zdroj: jh

Mazda CX-30 – niežeby ste ju už niekde nevideli. Ibaže je to nová Mazda. Nová a pekná Mazda. Mazda, čo má Podkapotou aj Skyactiv-X motor.

Zdroj: jh

Mitsubishi ASX – nová tvár, nové technológie, nový motor, staré známe ASX.

Zdroj: jh

Mitsubishi L200 – rovnaký príbeh, akurát namiesto kompaktného crossoveru ide o stredne veľký pikap.

Zdroj: jh

Mercedes GLS – luxusná plachetnica so štyrmi kolesami, s trojcípou hviezdou na čele a aj so 7 miestami.

Zdroj: jh

Mercedes GLB – takisto nové SUV. Akurát z radu kompaktných modelov, akurát kratšie, akurát s menšími motormi. Ale tiež aj 7 miestne.

Zdroj: jh
Zdroj: jh
Zdroj: jh

Renault Clio – piata generácia najpopulárnejšieho modelu značky Renault. Treba dodávať ešte niečo? Všetko už bolo dodané tu.

Zdroj: jh

SEAT el-Born – pomenovaný podľa štvrte v Barcelone, umiestnený v pavilóne F v Nitre. Elektrický SEAT a elektromobil ID.3 s nefalšovanými emóciami. Zatiaľ ako koncept.

Zdroj: jh

Škoda Superb iV – keď elektrina pri Škode, tak iV. A plug-in hybridný Superb má Podkapotou vlastne to isté ako Volkswagen Passat GTE. Škoda si ho vyrába sama a sama si stavia aj jeho baterky.

Zdroj: jh

 


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo