2019-08-18 06:55:00
Nehoda Trenčín zábradlie
Nehoda Trenčín zábradlie
Zdroj: KR PZ Trenčín

Pri nehode tyč prepichla auto, posádku minula akoby zázrakom

18. augusta – Nehoda, ktorá sa našťastie neskončila tragicky, sa stala v katastri obce Dubodiel v okrese Trenčín.

Tridsaťtriročný vodič a jeho o dva roky mladšia spolujazdkyňa sa doslova druhýkrát narodili. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 33-ročný Martin z Bratislavy na vozidle Opel Corsa viedol vozidlo zn. Opel Corsa v smere od obce Dubodiel na obec Čuklasovce (okres Trenčín).

V mieste dopravnej nehody, za ľavotočivou zákrutou neprispôsobil rýchlosť jazdy povahe a stavu vozovky a na mokrej ceste dostal s vozidlom šmyk. Zišiel z cesty vpravo, kde ľavou stranou vozidla narazil do zvislého dopravného značenia a kovového zábradlia mosta. Vozidlo sa následne prevrátilo na strechu do koryta miestneho potoka.

Zdroj: KR PZ Trenčín
Zdroj: KR PZ Trenčín

Bolo veľkým šťastím, že tyč šoféra a jeho vedľa sediacu spolujazdkyňu neprepichla. Vozidlo v dôsledku šmyku pri rotácii narazilo ľavými prednými vodičovými dverami do kovového zábradlia mosta, pričom kovová rúra zábradlia vnikla cez ľavé predné vodičove dvere do vozidla a šťastnou náhodou skončila v motorovej časti vozidla.

Zdroj: KR PZ Trenčín

Kovová rúra vnikla cez vodičove dvere a len mierne mu zachytila nohy. Auto sa nakoniec prevrátilo na strechu do koryta miestneho potoka. Vo vozidle v čase dopravnej nehody sedela aj 31-ročná spolujazdkyňa. Tú po nehode odviezli do fakultnej nemocnice v Trenčíne, kde ju jednorazovo ošetrili. Pri dopravnej nehode došlo k ľahkému zraneniu vodiča, ktorý bol hospitalizovaný v trenčianskej nemocnici. Dychová skúška u vodiča bola negatívna.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: SITA, KR PZ Trenčín

Komentáre k článku


Stream naživo