2019-08-15 05:45:00
Nehoda Stará Turá
Nehoda Stará Turá
Zdroj: KR PZ Trenčín

Trenčan mal neuveriteľných 4,23 promile alkoholu, havaroval

15. augusta – Trenčianski policajti obvinili 43-ročného muža z Trenčína z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky.

      Pod vplyvom alkoholu spôsobil dopravnú nehodu a z jej miesta ušiel. Ako informovala Elena Antalová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne, obvinený narazil v pondelok (12. 8.) na Hollého ulici v Trenčíne do zaparkovaného auta. Nesplnil si povinnosti účastníka dopravnej nehody a z jej miesta odišiel.

      „Policajti ho v krátkom čase vypátrali. Vodič sa hodinu po nehode podrobil dychovej skúške, v dychu mu namerali 4,23 promile alkoholu. Po lekárskej prehliadke ho umiestnili do policajnej cely. Hrozí mu trest odňatia slobody až na jeden rok. O výške trestu rozhodne Okresný súd v Trenčíne,“ doplnila Antalová.

Zdroj: KR PZ Trenčín

 

Vodička spanikárila po vletení včely do auta, zhorelo úplne do tla

      Včela v automobile bola príčinou dopravnej nehody, ktorá sa stala v utorok (13. 8.) na ceste za Starou Turou smerom do Myjavy. Do automobilu vletela včela, vodička strhla riadenie a čelne sa zrazila s protiidúcim automobilom.

      Ako informovala Elena Antalová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne, včela vletela do automobilu Škoda Felicia v pravotočivej zákrute, 35-ročná vodička prešla s vozidlom do protismeru, kde sa zrazila s automobilom Fiat Ducato.

Zdroj: KR PZ Trenčín

      „Vodička Felicie sa ľahko zranila, vodič dodávky neutrpel žiadne zranenie. Škoda bola predbežne vyčíslená na 2 000 eur. Škoda Felicia po tom, ako vodička vystúpila, úplne zhorela. Alkohol u vodičov policajti nezistili,“ doplnila Antalová.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: TASR

Komentáre k článku


Stream naživo