2014-06-24 12:04:37
Aj vy si môžete
Aj vy si môžete vyskúšať novinky na rok 2014 na podujatí Harley on Tour v Košiciach.
Zdroj: Gabriel Garbár, archív H-D Prešov

Do Košíc prídu úplne nové „Harleje“ - môžete sa odviezť!! Stačí sa prihlásiť

Košice čaká skutočné dobrodružstvo a víkend plný slobody. Do Košíc dorazí kamión plný legiend na dvoch kolesách.

Už 5. a 6. júla budú premávať po metropole Východného Slovenska americké motocykle, ktoré patria k tomu najlepšiemu, čo motocyklový svet pozná. Motorky Harley – Davidson zavítajú na východ Slovenska v rámci celosvetovo úspešného podujatia Harley on Tour po prvý raz. Na cesty spolu vyrazí počas oboch dní až 350 jazdcov. Aj vy môžete byť medzi nimi.

Otestovať novinky aj mimoriadne obľúbené modely tejto legendy môže každý držiteľ vodičského oprávnenia typu A bez obmedzení. Na parkovisku pred obchodným centrom Cassovia pri hypermarkete Carrefour je pre fanúšikov štýlových strojov a rodiny s deťmi pripravený atraktívny program.

Harley on Tour okrem Slovenska zavíta počas tohto leta do ďalších pätnástich krajín. Špeciálne upravený kamión privezie 23 úplne nových modelov. Budú nielen na prezeranie, ale môžete si ich vyskúšať takpovediac na vlastnej koži. Ako nás informoval PR manažér podujatia Edo Kopček, záujemcovia o bezplatné jazdy sa musia nahlásiť vopred. Už teraz je pre vás pripravený zoznam všetkých tohtoročných modelov na tejto stránke, z ktorých si môžete vybrať jeden, či dva, na ktorom môžete jazdiť.. Prihlásiť sa dá aj priamo u prešovského predajcu alebo telefonicky. Všetky podrobnosti aj celý zoznam motocyklov nájdete tu.

Zdroj: Gabriel Garbár, archív H-D Prešov
Zdroj: Gabriel Garbár, archív H-D Prešov

Podmienkou aby ste mohli jazdiť je, aby ste mali platný vodičský preukaz typu A bez obmedzení, občiansky preukaz, prišli v dlhých nohaviciach a ak máte svoju prilbu, bundu a rukavice, tak na ne nezabudnite. Dajú sa aj požičať, no svoje je svoje...

Jazdiť sa bude od desiatej do piatej každú hodinu v dvoch kolónach. V meste nebudú žiadne špeciálne dopravné obmedzenia. Organizátori preto prosia vodičov o zvýšenú opatrnosť na cestách počas spomínaného víkendu, teda 5. a 6. júla.

Ten dátum je na prvý pohľad ďaleko, ale poznáte to, kto prv príde, ten prv melie. V tomto prípade  platí, že čím skôr sa prihlásite a vyberiete si svoju obľúbenú „mašinu“ alebo dve, tým viac radosti potom zažijete, veď si vyberiete práve ten model, ktorý chcete a nemusíte brať to, čo zostane.

Motorkári, neváhajte! Je to jedinečná príležitosť osedlať najnovší Harley-Davidson... kto sa tým môže pochváliť?

Jozef Vydra
ZDROJ: H-D Prešov

Komentáre k článku


Stream naživo