2020-08-05 09:00:00
VAM
VAM
Zdroj: VAM PR

98 % áut s bezkľúčovým otváraním a štartom sa dá ukradnúť do 4 sekúnd!

Zabezpečte si preto to svoje auto neprekonaným systémom.

Ako sú na tom s bezpečnosťou autá s bezkľúčovým odomykaním či štartom? Po kauze z roku 2016, keď sa prevalilo, že auto s bezkľúčovým otváraním a štartom je možné ukradnúť zariadením, ktoré predlžuje signál kľúča za 100 €, by sa dalo predpokladať, že sa automobilky poučili a bezpečnosť vylepšili. Aká je však skutočnosť?

98 % áut s bezkľúčovým odomykaním a štartom vedia zlodeji stále ukradnúť do 4 sekúnd

V testoch ADAC vyšlo, že 354 áut z celkového počtu 360 testovaných bolo možné ukradnúť zariadením za 100 €. Ide o značky strednej triedy, ale aj tie luxusné ako BMW, Volvo, Audi či Mercedes. Jediných 6 modelov, ktoré dokázali automobilky vylepšiť, sú vozidlá koncernu Jaguar Land Rover a modely Volkswagen Golf ôsmej generácie a Audi A5 40 G-Tron.

Zdroj: VAM PR

Čo s tým? Nemusíte sa rozhodovať medzi 6-timi vozidlami, ktoré zariadeniu na predlžovanie signálu odolali. Vyberte si hocijaké vozidlo, ktoré vám vyhovuje! O to, aby vám nezmizlo, sa postará zabezpečovací systém VAM.

Stavte na spoľahlivý VAM systém

Ak si do svojho auta nainštalujete zabezpečovací systém VAM, zlodeji vaše auto neukradnú, nech použijú akúkoľvek techniku. Odolné bude okrem použitiu čítačky kódov či diaľkových ovládaní aj proti použitiu rušičiek, výmene riadiacej jednotky motora či palubnej dosky, výmene spínacej skrinky či použitiu duplikátu kľúča.

Zdroj: VAM PR

Ako zabezpečovací systém VAM funguje

Elektromechanické zabezpečenie VAM využíva princíp kombinatoriky a jedinečnosti – v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. Práve preto nie je možné auto s týmto systémom ukradnúť. Okrem toho môžete mať aj novinku: okrem zabezpečenia VAM R1 je v ponuke aj nový VAMPIRE Lite, ktorý má modernejší dizajn a je kompaktnejší.

Chcete vedieť o neprekonanom zabezpečovacom systéme viac? Kliknite na vam-system.sk a nechajte si proti krádeži zabezpečiť aj vaše auto!

 

 

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR článok VAM

Komentáre k článku


Stream naživo