2019-08-14 08:55:00
Vamos VAM
Vamos VAM
Zdroj: Vamos VAM

Ukradnúť auto je jednoduché – aj bez bezkľúčového otvárania je to pre zlodejov hračka

Tiež ste si už prečítali pár článkov o tom, aké jednoduché je ukradnúť auto s bezkľúčovým odomykaním či štartom?

Zároveň ste si však vydýchli, pretože vy také auto nemáte? Potom vás nepotešíme – ukradnúť auto s bezkľúčovým odomykaním je síce banálne jednoduché, ale krádež vozidla s klasickým odomykaním nie je zase oveľa zložitejšia.

Profesionálne vybaveným zlodejom na to totiž stačí zablokovať signál uzamknutia vášho auta na klasickom diaľkovom ovládači. Automobilové spoločnosti sa síce snažia vymýšľať stále lepšie zabezpečenia áut, na zlodejov, ktorí sa krádežiam venujú celý život, to však nestačí. Tí sú stále o niekoľko krokov pred nimi.

Zdroj: V.A.M.

Spoľahlivé riešenie však existuje: VAM systém

Ako teda naozaj spoľahlivo zabezpečiť svoje auto pred krádežou? Elektromechanický zabezpečovací systém VAM sa postará o to, aby vám vaše auto nikto neukradol. V bezpečí bude pred každou technikou zlodejov:

  • pred použitím rušičky GPS/GSM/GPRS signálu,
  • pred použitím diaľkových ovládaní či čítačky kódov,
  • pred vymenením spínacej skrinky,
  • pred vymenením riadiacej jednotky motora,
  • pred vymenením palubnej dosky,
  • pred použitím duplikátu kľúča.

Zdroj: VAM
Zdroj: VAM

VAM systém ochráni vaše kolesá aj interiér

Vďaka rozširujúcim modulom VAM AKUSTIK a VAM ODŤAH ochránite vaše vozidlo aj pred vniknutím do jeho interiéru alebo batožinovej časti či pred jeho odtiahnutím. Postará sa však aj o ochranu vašich kolies. Pri neoprávnenej manipulácii vozidlo na zlodejov upozorní výrazným svetelným a zvukovým signalizačným znamením.

Montáž VAM do každého auta po celom Slovensku

Namontovať si pre zlodejov neprekonateľný VAM systém do svojho auta môžete na pobočkách v Bratislave, Nitre, Žiline, Kalnej nad Hronom a Lemešanoch na východe Slovenska. Zabezpečiť si môžete auto každého typu aj značky, technici z VAM systému vedia zabezpečiť vyše 3000 modelov.

Viac o tom, prečo si dať namontovať do vášho auta spoľahlivý VAM systém, si prečítajte na: www.autoalarm-vamos.sk


AUTOR: PR článok

Komentáre k článku


Stream naživo