2019-04-30 07:55:00
VAM
VAM
Zdroj: VAM

Zabezpečte si svoje auto pred krádežou v týchto dňoch ešte výhodnejšie

Ochrana auta pred každým spôsobom krádeže? So zabezpečovacím systémom VAM je to realitou!

Nainštalujte si ho do svojho auta a spite pokojným spánkom každú noc. Teraz so špeciálnou zľavou!

Ako VAM systém funguje?

VAM systém je kombináciou dvoch zabezpečovacích systémov – elektronického, ale aj mechanického. Využíva aj princípy kombinatoriky – v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. Každé auto má tak svoj vlastný logický kód kombinatoriky.

Dá sa na VAM systém 100 % spoľahnúť?

S VAM systémom vsádzate na istotu. Autá s týmto zabezpečovacím systémom lákali zlodejov vo viac ako 500 prípadoch, ukradnúť sa im však nepodarilo ani jedno. Ak totiž nemáte k dispozícii kazetku, ktorú dostanete po montáži zabezpečovacieho zariadenia len vy, naštartovať auto nie je možné.

Zdroj: VAM

Nadstavbový modul VAM ODŤAH

Ochráňte celé svoje vozidlo! S nainštalovaným nadstavbovým modulom VAM ODŤAH vozidlo na neoprávnenú manipuláciu upozorní výraznou svetelnou a zvukovou signalizáciou – vo vozidle sa zapne nepretržitý dvojklaksón a začnú blikať výstražné svetlá. Na zlodejov to má úplne iný efekt ako štandardný zvuk alarmu, ktorý vedia, navyše, veľmi jednoducho vypnúť.

VAM ODŤAH ochráni vaše auto pred:

  • naložením, ťahaním, tlačením, zdvíhaním či nakláňaním vozidla,
  • krádežou kolies,
  • vniknutím do motorovej časti.

Nezmeškajte výhodnú ponuku a ušetrite!

Montáž VAM R1 teraz dostanete za akciovú cenu 350 € alebo VAM R1 + VAM ODŤAH za výhodných 690 €! Navyše, prví 30 zákazníci dostanú darček – palivovú kartu v hodnote 25 €, ktorá platí na všetkých čerpacích staniciach Slovnaft na Slovensku.

Akcia prebieha v dňoch 2. a 3. mája 2019 na pobočke v Nitre a platí pre všetky koncernové autá do roku výroby 2015.

Zdroj: VAM

 Pre viac informácií zavolajte na telefónne číslo 0902 846 888 alebo vyplňte formulár na webe https://www.autoalarm-vamos.sk/zabezpecenie-vam/


AUTOR: PR článok

Komentáre k článku


Stream naživo