2019-01-15 09:55:00
Vamos VAM
Vamos VAM
Zdroj: Vamos VAM

Nepodceňujte zabezpečenie vášho auta ani počas dlhých zimných večerov

Autá sa kradnú v akomkoľvek ročnom období. V zime to však autíčkari majú predsa len o trochu jednoduchšie.

Tma prichádza skôr. V zime sa stmieva už o 5-tej poobede, čo im umožňuje pracovať nepozorovane dlhšiu dobu.

Ako teda spoľahlivo ochrániť svoje auto?

Máme pre vás recept na celý rok: zabezpečte si svoje vozidlo neprekonaným VAM systémom. Ten ochráni vaše auto pred akýmkoľvek spôsobom krádeže – v bezpečí tak bude pred použitím rušičky GPS/GSM/GPRS signálu, čítačky kódov či diaľkových ovládaní, výmenou spínacej skrinky, riadiacej jednotky motora, či palubnej dosky, ako aj použitiu duplikátu kľúča.

Prečo je VAM systém neprekonateľný?

Neprekonateľnosť tohto 6-cestného elektromechanického zabezpečovacieho systému spočíva v jeho unikátnosti, keďže sa u každého vozidla zabezpečujú vždy iné časti. Každé auto je tak zabezpečené individuálne, a preto je pre zlodejov komplikované tento kľúč rozlúsknuť.

Nie sú to však len prázdne slová. Štatistika hovorí jasne: z viac ako 500 pokusov o krádež vozidla s namontovaným VAM systémom to zlodejom nevyšlo ešte ani raz.

Zdroj: Vamos VAM
Zdroj: Vamos VAM

Doplnkové zabezpečenie ochráni vaše kolesá či auto pred odťahom

Doplnkové zabezpečenie VAM odťah či VAM akustik sa postará aj o bezpečnosť vašich kolies či kabínového alebo batožinového priestoru. Zlodeji nebudú mať šancu vaše vozidlo ani odtiahnuť - po pokuse o naloženie vozidlo na seba upozorní výrazným svetelným aj hlasným zvukovým signálom.

Pobočky VAM

Zabezpečovací systém VAM vám technici radi namontujú na prevádzkach v Lemešanoch,Nitre, Kalnej nad Hronom či Bratislave. Ak to však na západ Slovenska máte ďaleko, technici za vami radi prídu kamkoľvek v rámci Slovenska a namontujú VAM systém do vášho auta aj vo vašej garáži.

Priaznivá cena

Pri VAM systéme sa veľkej investície báť nemusíte, tento zabezpečovací systém je cenovo dostupný pre každý model vozidla. Navyše si VAM systém stačí dať namontovať len raz, vďaka čomu sa vyhnete pravidelným ročným poplatkom či viazanosti.

Zdroj: Vamos VAM

Viac o tom, prečo nie je dobré podceňovať zabezpečenie vášho štvorkolesového miláčika počas akéhokoľvek ročného obdobia, sa dozviete na webe: www.autoalarm-vamos.sk, alebo nás kontaktujte na čísle 0902 846 888.


AUTOR: PR článok
ZDROJ: VAM, Vamoš

Komentáre k článku


Stream naživo